Парагвайците в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Парагвайците в ЦСКА
Видя се по време на мача ни със Сливен,че нямаме все пак толкова дълга резервна скамейка.Португалците са под всякаква критика и мястото им не е в отбора.В зоната на дефанзивните халфове имаме конкуренция и вариативност.Същото се отнася и до десния бек и атака.Според мен имаме нужда от един качествен офанзивен разиграващ полузащитник и от ляв бек.Въпросът ми е какво става с параграйците?Някой има ли информация за тях?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- POPCORN
- Контакти:
Re: Парагвайците в ЦСКА
да бе аз ги бях забравил.какво става няма ли да ги видиме най-после каква стока са 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- mistreated
- Контакти:
Old_death написа:Видя се по време на мача ни със Сливен,че нямаме все пак толкова дълга резервна скамейка.Португалците са под всякаква критика и мястото им не е в отбора.В зоната на дефанзивните халфове имаме конкуренция и вариативност.Същото се отнася и до десния бек и атака.Според мен имаме нужда от един качествен офанзивен разиграващ полузащитник и от ляв бек.Въпросът ми е какво става с параграйците?Някой има ли информация за тях?
Ами Баес (танка ли е какъв е) трудно ще измести засега Коста Стоянов от левия бек, но поне може да го включва в групата за мачове, като снощния. На мен ми е по-интересен разиграващия халф, както и Николай Манчев. Мисля, че на Манчев трябва да му се дава повече шанс. Според мен има хляб в него, но му трябват мачове и самочувствие.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
от rembrant на 05 Окт 2009 16:38
Явно ще са ни скритото оръжие!!!
Нещо много са ги скрили,а годините на Студената война отминаха

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:от rembrant на 05 Окт 2009 16:38
Явно ще са ни скритото оръжие!!!
Нещо много са ги скрили,а годините на Студената война отминаха
Като им доиде времето ,ако доиде ще видим!!!
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“
Ами Баес (танка ли е какъв е) трудно ще измести засега Коста Стоянов от левия бек, но поне може да го включва в групата за мачове, като снощния. На мен ми е по-интересен разиграващия халф, както и Николай Манчев. Мисля, че на Манчев трябва да му се дава повече шанс. Според мен има хляб в него, но му трябват мачове и самочувствие.
Това ми бе идеята.Трябва Любо пък и ние да ги видим в боева обстановка.Добре е че дадоха голяма част от младоците под наем да се обиграват и при развитие на някой от тях,може да си го върнем отново

Какво ще кажете да преотстъпим част от играчите да се обиграват в "Левски". Те вече не са ни конкуренция за титлата, нямат големи шансове за евротурнирите, а без "Левски" А група няма да е същата. 

- edmon_dantes
- Контакти:
lazaroff написа:Какво ще кажете да преотстъпим част от играчите да се обиграват в "Левски". Те вече не са ни конкуренция за титлата, нямат големи шансове за евротурнирите, а без "Левски" А група няма да е същата.
Винаги ще се намери един тиквеник като теб, който вместо да се радва на отбора си, пак се опитва да остроумничи. Мама му стара, на първо място сте, играете добре и пак Левски трябва да ти е в устата. Комплексарче си ти! Браво за другите, които си коментират отбора и се радват на успехите му, без да се опитват да злобеят по адрес на Левски.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Споко бе, хора. Тепърва ще имаме загуби. Важното е, че Любо успявя без гръмки имена и трансфери, да поддържа не само добро ниво, а и духът на отбора е променен. Влязохме в ЛЕ - колко от нас вярваха в това? Тази година - шампиони, след това - ШЛ. Да не казваме "хоп" преди да сме скочили.