Ех тези коментатори...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Ех тези коментатори...

Мнениеот ivo1964 » 02 окт 2009 00:17

Рома спечели заслужено - така играят големите отбори: пестеливо и за победа. Нашите, лично на мен ми харесаха, но просто сме все още встрани от европейския футбол. Но това, което страшно много ме издразни е начина, по който коментатора се изявяваше по време на мача. Мач, във който ЦСКА играеше нелошо, без да прави кой знае какви грешки. А той, коментаторчето де, все повтаряше как и Левски загубили и как и ЦСКА направили същото. Това, че Левски загубиха, го видяхме. Това, че и ЦСКА загубиха - също. Но определено има разлика в представянето на двата отбора, а това явно много дразнеше същото това коментаторче и така и не можа да го прикрие. Просто това е поредният "творец", който работи на заплата, а това си е вече абсурд.

Red_Champions2

Re: Ех тези коментатори...

Мнениеот Red_Champions2 » 02 окт 2009 00:19

Абсолютно си прав,този жалък мухльо-комплексар си изби злобата,но си остава пълен галфон.
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 окт 2009 00:21

По-добре лумпена Стефчо да беше коментирал,така ли :lol: Момчето си е неутрално,трябва ли да е простак от крайните сектори,за да коментира мач?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 02 окт 2009 00:26

ivo1964 написа:Рома спечели заслужено - така играят големите отбори: пестеливо и за победа. Нашите, лично на мен ми харесаха, но просто сме все още встрани от европейския футбол. Но това, което страшно много ме издразни е начина, по който коментатора се изявяваше по време на мача. Мач, във който ЦСКА играеше нелошо, без да прави кой знае какви грешки. А той, коментаторчето де, все повтаряше как и Левски загубили и как и ЦСКА направили същото. Това, че Левски загубиха, го видяхме. Това, че и ЦСКА загубиха - също. Но определено има разлика в представянето на двата отбора, а това явно много дразнеше същото това коментаторче и така и не можа да го прикрие. Просто това е поредният "творец", който работи на заплата, а това си е вече абсурд.

той е лескар тоя, ти какво очкаваш.когато н идават по ринг така е!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 окт 2009 00:27

POPCORN написа:
ivo1964 написа:Рома спечели заслужено - така играят големите отбори: пестеливо и за победа. Нашите, лично на мен ми харесаха, но просто сме все още встрани от европейския футбол. Но това, което страшно много ме издразни е начина, по който коментатора се изявяваше по време на мача. Мач, във който ЦСКА играеше нелошо, без да прави кой знае какви грешки. А той, коментаторчето де, все повтаряше как и Левски загубили и как и ЦСКА направили същото. Това, че Левски загубиха, го видяхме. Това, че и ЦСКА загубиха - също. Но определено има разлика в представянето на двата отбора, а това явно много дразнеше същото това коментаторче и така и не можа да го прикрие. Просто това е поредният "творец", който работи на заплата, а това си е вече абсурд.

той е лескар тоя, ти какво очкаваш.когато н идават по ринг така е!

Илиян Енев е фен на Локо София,ама не като Иво Ангелов,а истински.Даже е играл в юношите на клуба.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 02 окт 2009 00:30

Много добре си коментира момчето :!: Съвсем неутрално, без излишни емоции тип телешки възторг за всеки спечелен тъч на нашите отбори в мач от Европа, без да се опитва да заблуждава зрителите като Касабов, Ангелов и т.н. че нашите играли добре, ама само късмета не бил на тяхна страна. :lol:

Red_Champions2

Мнениеот Red_Champions2 » 02 окт 2009 00:30

Илиян Енев е долна мазна *****.
Изображение

timibg
Контакти:

Мнениеот timibg » 02 окт 2009 00:32

Първи коментар в тоя форум...Не си спомням от кога не сам се нервил толкова на мач и то не разбираш ли на отбора или на съдиите,а на ,,български" коментатор...Абсолютна гавра с ЦСКА показа тоя галфон...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 окт 2009 00:33

Red_Champions2 написа:Илиян Енев е долна мазна *****.

Знам,че си афектиран от загубата,но говориш глупости в момента!Това определение важи за хора като ГА,Ефрем,Марианчо Макариев и Ченчев,но не и за това момче.Какво искаш да каже,че сте по-добри от Рома,при положение,че те не се изпотяват ли?

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 02 окт 2009 00:36

И кое му беше гаврата? Ако повтаряше през 5 минути, че Цска играе страхотно на Олимпико и че Рома са велик отбор сигурно щеше да бъде най-добрият. :roll:

Върни се в “ЦСКА”