кой ще бъде новият шампион на англия!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
кой ще бъде новият шампион на англия!!!
очаквам само сериозни коментари . според мен тази година ще бъдат челси въпреки че не ги харесвам-манчестър юнайтед с този състав са твърде изчерпани-арсенал прекалено меки-изненадата ще бъде манчестър сити
Re: кой ще бъде новият шампион на англия!!!
Аз съм фен на "червените дяволи" (и за да предотвратя нападките,ще кажа че съм техен почитател дълго преди да станат толкова силен тим).Но този сезон смятам,че Челси са си взели поука от 2-те години без да спечелят Премиършип и се надявам първенството да бъде също толкова оспорвано,колкото и предходното.
аз съм заклет фен на ЛИВЪРПУЛ но според мен трудна работа да станат шампиони с тая игра и с тоя късмет и без торес и джерард ама ще видим естествено искам те да станат шампиони дай Боже!
Последна промяна от gugi на 01 сеп 2008 23:02, променено общо 1 път.
Иска ми се да е Арсенал,заради футбола,който показват,но очакван оак кам февруари-март да започнат отново да издишат.В момента безспорния фаворит е Челси,но никога не трябва да се отписва сър Алекс и............Бербо 

ZA MENE LIVARPOL
Категоричен отговор - към края на сезона ! За момента - Chelsea или United 

Фаворит за мен определено е Челси.Фелипао е доказан треньор и според мен ще мобилизира тима и да ги изведе до титлата.Въпроса е дали усилията няма изцяло да са насочени към Шампионската лига.Арсенал ще са конкуренти до около 20 кръг,Ливърпул няма смисъл да ги коментираме стази испанска инвазия са просто обречени.Тук е момента да кажа, че според мен колкото и пресилено да звучи Бербатов е крайъгълния камък в борбата за титлата и точно неговия трансфер ще увеличи или намали шансовете на Ман. Юн. за титлата.
Аз искам да са Ливърпул понеже см им голям фен! Но и според мен ще им е трудно! Инче основните фаворити пак ще са от Топ 4! 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
"Аякс" Ребърково ще е шампион! 

Има само истина една - тя е между твоите бедра!
Върни се в “Футбол - България”