Баскетбола не беше ли игра за интелегентни хора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

пелинат

Баскетбола не беше ли игра за интелегентни хора

Мнениеот пелинат » 24 сеп 2009 16:06

Здравейте,от четири месеца се разиграва фарс с един от най-заслужилите български баскетболисти през последните 10 години Д.Ангелов.Имам удоволствието да наблюдавам и познавам Митко от много години /без да съм му близък приятел/и знам колко е скромен и възпитан.Всички Вие сте гледали как се раздава в срещите,които участва и въпреки контузиите които го преследват последните 2-3години стиска зъби и продължава напред.Сега ,когато му остават 2-3години състезателен живот двама така наречени "ръководители" Г.Младенов и С.Везенков се опитват по всякакъв начин да го затрият като баскетболист.Младенов го нарочи за най-виновния за слабото представяне на отбора и дори го обвини,че го е напсувал и го отстрани.Не е лошо да си припомним самият Младенов какъв скандалджия и колко арогантен беше като играч и колко пъти пред пълни зали се е псувал със съиграчи,противници и съдии,колко пъти се е бил и то не само с Иван Чолаков.Смешно е този същия сега да се прави на съдник.Всъщност Везенков много добре знае ,че Митко не е виновен за нищо,но за да прикрие собствената си некадърност и катстрофалната си трансферна политика си намери виновник.Ако това само беше както и да е,но мръсните номера на Везенков продължават.Д.Ангелов в продължение на 4 месеца е отстранен от отбора, сигурен съм че не взима заплата,договорът му не се прекратява от страна на Лукойл,може би за да не се плати неустойка,състезателят има деистващ договор и не може да си търси друг отбор.Многократните покани на менъджера на играча към ръководството на Лукойл за решаване на проблема и намиране на благоприятен изход за двете страни се отклоняват неизвестно защо.Това ли заслужава един от най-добрите баскетболисти на България? Ако има обективни и смели журналисти защо не поразровят малко случая.БФБ знам ,че няма да се намеси В.Златев им даде гориво за Полша и те ще си траят.

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Re: Баскетбола не беше ли игра за интелегентни хора

Мнениеот DamonHill » 24 сеп 2009 16:26

Абсолютно подкрепям Митко Ангелов. Той е сред най-заслужилите баскеболити последните години. Дано се разрешат нешата в негова полза. Аз го познавам само от мачовете, в които съм го гледал на живо, но съм абсолютно съглесен, че е голям спортсмен и скромен човек.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 24 сеп 2009 19:38

Баскетболните клубове са частна собственост и никой нищо не може да направи, ако предприетите действия спрямо баскетболистите са законни. Там няма изрази, като "този или онзи са дали много на този или онзи отбор". Те са дали много, но в същото време и са взели много от заплати и други приходи след победни мачове. За БК ЦСКА някой да направи нещо ? Не. Просто е станал частна собственост и онзи грък може да решава всичко, което се случва в него. Там голямата вина е на друг преславен баскетболист от близкото минало - Барчовски. Колкото и да е бил добър, за което има различни гледни точки, той реши да забогатява от това разсипване на един клуб с традиции. Ето това са "големите" спортисти, сегашните "големи" също са такива. Тяхното "голямо" се изразява в по - "голяма" банкова сметка, в което няма нищо лошо разбира се, но нека бъдат големи и на терена, за да имат очи и след това да искат, каквото и да било. А на европейското видяхме колко са "големи" тези големи баскетболисти и като спортисти с морал въобще. 8-)

пелинат

Мнениеот пелинат » 24 сеп 2009 20:26

viroglav написа:Баскетболните клубове са частна собственост и никой нищо не може да направи, ако предприетите действия спрямо баскетболистите са законни. Там няма изрази, като "този или онзи са дали много на този или онзи отбор". Те са дали много, но в същото време и са взели много от заплати и други приходи след победни мачове. За БК ЦСКА някой да направи нещо ? Не. Просто е станал частна собственост и онзи грък може да решава всичко, което се случва в него. Там голямата вина е на друг преславен баскетболист от близкото минало - Барчовски. Колкото и да е бил добър, за което има различни гледни точки, той реши да забогатява от това разсипване на един клуб с традиции. Ето това са "големите" спортисти, сегашните "големи" също са такива. Тяхното "голямо" се изразява в по - "голяма" банкова сметка, в което няма нищо лошо разбира се, но нека бъдат големи и на терена, за да имат очи и след това да искат, каквото и да било. А на европейското видяхме колко са "големи" тези големи баскетболисти и като спортисти с морал въобще. 8-)

Именно за законите говорим.Ангелов е отстранен без да има някакво наказание до тогава.На него 4 месеца не му се дава да упражнява професията си в клуба,който му е работодател и не му се плаща заплата.Това противоречи на всякакви закони.

Върни се в “Баскетбол”