Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ЕМИЛ написа:Равен 1-1 е мача.
ЕМИЛ написа:Огризко питаш какво мислим за този мач и аз ти отговарям.Това ,че не ти харесва моята прогноза си е твой проблем.
ogrizko написа:ЕМИЛ написа:Огризко питаш какво мислим за този мач и аз ти отговарям.Това ,че не ти харесва моята прогноза си е твой проблем.
Първо, обръщам се най-вече към феновете на Черно море с това питане.... неслучайно темата е пусната в раздел Черно море... и говоря в 1л. мн.ч. - НИЕАко се числиш към нас..... няма лошо
Никъде не видях да насилвам човека и фена Емил Дренков да отговори на въпроса ми и да се меши между шамарите, които ще възникнат след неговата смела прогноза
![]()
Второ, прогнозата ти не знам чий проблем е, но със сигурност не е мой.... ако такава прогноза ме плаши толкова, май по-добре да не бях пускал тема. Освен това, изненадан съм, че ни даваш Х все пак.... от фен на Левски очаквам повече, да даде прогноза 2:0 за Своге примерно. Всеки си има право на мнение.... и 5:0 да кажеш ми е все тая. На мен просто ми е интересно какво мислят другите (и най-вече феновете на Черно море, щото като се появят други стават само караници обикновено), не правя трагедии от прогнози дето не ми харесват. В крайна сметка и 1000 прогнози да има, мача ще свърши по някакъв определен начин, едни ще познаят, други (като теб надявам се) - не
Трето, това с гледането на мача беше шега по-скоро, дано не съм те обидил.... ама едно да кажеш, че мача ЩЕ Е равен.... че мача ЩЕ свърши 1:1 .... а друго е : мача Е равен, мача Е 1:1 ....сякаш 1000% си убеден, че точно така ще свърши и дефакто сякаш вече е свършил по този начин. Но явно закачката беше твърде глупава
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта