Къде сте прехвалени евробойци от близкото минало?На Герена си искат парите,на Армията не знаят докога ще ги имат!Не разбирате ли,че Вие,Великите фенове на двата"гранда",сте една от причините за ЗАПОЧВАЩИЯ разпад на двата Ви отбора.С Вашето безмислено обиждане,псуване,биене и ритане,с Вашите брутални песни против изтъкнати бг футболисти и от двата лагера,които всеки нормален ПРОВИНЦИАЛИСТ боготвори!И продължавате да се надявате ОМРАЗНИЯТ ви син/червен опонент да се окъка срещу БАТЭ,МТК,ОЛИМПИЯ,ТАМПЕРЕ,ЦЮРИХ,КА,и останалите знайни и незнайни "евробойци"!
Докато Вие,феновете на сини и червени се плюехте и псувахте,ние неутралните провинциални фенове се РАДВАХМЕ като деца на победите на ЦСКА срещу Реал Сосиедад,Л`пуул,Байерн,Аякс,Барселона....и тези на Левски срещу Щутгарт,Барса,Аякс...и на ВСИЧКИ български отбори ,излизащи да защитят името българско!
Няма да е само Гришата,ще дойдат,и идват,и други мъже,желаещи да инвестират в провинциалния футбол,където хората ходят вкупом на мач,където не се делят на цветове и партии,където са готови да тръгнат след отбора си безкористно,където не се наричат с животински имена!
Къде са прехвалените Евробойци,сини и червени?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Къде са прехвалените Евробойци,сини и червени?
Начукайте си го всички провинциалисти!
И не ми говори за "евробойци" - България има един евробоец - това прозвище не се завоюва с два мача без загуба срещу андорски или еврейски отбори, а е плод на години слава, малоумнико!
11-та божа заповед - НЕ СПОМЕНАВАЙ БЕЗ ПРИЧИНА ИМЕТО НА ЕВРОБОЕЦА!
И не ми говори за "евробойци" - България има един евробоец - това прозвище не се завоюва с два мача без загуба срещу андорски или еврейски отбори, а е плод на години слава, малоумнико!
- River Plate
- Контакти:
Абе смешник ако не са точно ЦСКА и Левски нали нашето първенство ще е най-смешното в Европа (и не само), ако не са тези два отбора да вдигат нивото по-добре да закрият футбола в Българрия.
Смешници селяндурски, спрете да си избивата селските комплекси, защото ставате жалки с такива мнения!
Смешници селяндурски, спрете да си избивата селските комплекси, защото ставате жалки с такива мнения!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
-
- Контакти:
[quote="Алфа Ромео"]Начукайте си го всички провинциалисти!
11-та божа заповед - НЕ СПОМЕНАВАЙ БЕЗ ПРИЧИНА ИМЕТО НА ЕВРОБОЕЦА

стига
стига деление
левски цска софия провинция селяни граждани и т.н.
истината е една отборите на цска и левски са двата бг европознати футболни клубове поради една или друга причина
отскоро и литекс се опитва
всичко друго е вятър и мъгла
колкото до феновете ще припомня 2 факта
1 мачът на литекс с видзев беше първият в който феновете на отбора домакин трябваше да ПЛАТЯТ символична сума за билет стадионът остана полупразен
2 две хиляди човека на домакински мач не е кой знае какво постижение визирам черно море
факт е че само феновете на пловдивските отбори /поклон/ донякъде беройци както и тези на сините и червените са фактор с който ръководствата на клубовете има смисъл да се съобразяват макар че почти не го правят
живял съм и във варна и си спомням агитките и на спартак и черно море по 100 ина човека
на литекс е 82 с оркестъра
а епизодичните успехи на всеки бг отбор ме радват
когато черно море литекс гигант белене или химик смядово мачкат редовно из европа това няма начин да не е радващо
а след 2 елимирани съперника от 20 години да се биеш в гърдите е неуместно
тъжно но това е положението
лош футбол трагични стадиони ниска култура на болшинството от феновете/да не бъда по краен/
трудно е да си фен в днешно време
поздрави
стига деление
левски цска софия провинция селяни граждани и т.н.
истината е една отборите на цска и левски са двата бг европознати футболни клубове поради една или друга причина
отскоро и литекс се опитва
всичко друго е вятър и мъгла
колкото до феновете ще припомня 2 факта
1 мачът на литекс с видзев беше първият в който феновете на отбора домакин трябваше да ПЛАТЯТ символична сума за билет стадионът остана полупразен
2 две хиляди човека на домакински мач не е кой знае какво постижение визирам черно море
факт е че само феновете на пловдивските отбори /поклон/ донякъде беройци както и тези на сините и червените са фактор с който ръководствата на клубовете има смисъл да се съобразяват макар че почти не го правят
живял съм и във варна и си спомням агитките и на спартак и черно море по 100 ина човека
на литекс е 82 с оркестъра
а епизодичните успехи на всеки бг отбор ме радват
когато черно море литекс гигант белене или химик смядово мачкат редовно из европа това няма начин да не е радващо
а след 2 елимирани съперника от 20 години да се биеш в гърдите е неуместно
тъжно но това е положението
лош футбол трагични стадиони ниска култура на болшинството от феновете/да не бъда по краен/
трудно е да си фен в днешно време
поздрави
Място за четящи - http://goshsport.blogspot.com
River Plate написа:Абе смешник ако не са точно ЦСКА и Левски нали нашето първенство ще е най-смешното в Европа (и не само), ако не са тези два отбора да вдигат нивото по-добре да закрият футбола в Българрия.

Колкото до публиката,посещаваща мачовете на ГРАНДОВЕТЕ,единият затънал в дългове от глупостта на Президента си Идиот,а другия радващ се на победите над...БАТЭ,Тампере и т.н.,на "провинциалния "Дунав ходят минимум 2-3000 човека на срещи с Калиакра и Локомотив Стара загора...колкото бяха на мача на "чорбата" с...кого?

Алфа Ромео написа:Начукайте си го всички провинциалисти!
Евробоеца????Ако си бил жив на мача с Л,пуул,когато "армейците"биха с 2:0-март 1982-ра година,сигурно си спомняш състава-намери ми СОФИАНЕЦ!!!!!!!Героя на мача бе и още е от Русе-гадният провинциален град,Джони Велинов.Голмайстора-Стойчо,продукт на Старозагорската школа,иначе типично Маке...Хайде припомни ми кой от 11-те бе СТОЛИЧАНИН?
Постът ми бе за пътя на софийските отбори,надолу и все по-надолу към нищото....като една от причините за това са безкрайните Ваши междуособни ежби,псувни и жива педерастия и наркомания....И отговорът ти на този пост е живо доказателство,че няма да минат и 5 години,когато наистина ще се борите да не изпаднете от А-група.Колкото до нивото на бг-първенството-не плачи на затворен ковчег,че не знаеш къде му е главата,къде му са краката,къде му е...

Вече добрите БГ ПРОВИНЦИАЛНИ футболисти,няма да искат да преминават в ЕВРОБОЙЦИТЕ,СОФИЙСКИ,за да не се излагат да ходят с обърнати джобове,или пък феновете им да си искат парите за абонамент обратно!

Това е-а ти си попърджай на воля-не ти се сърдя,защото те разбирам!

Хахахахаха, че сега нашето първенство не е ли най-смешното в Европа бе, отворко? Или скоро не си гледал БГ и евройпески мач, може биRiver Plate написа:Абе смешник ако не са точно ЦСКА и Левски нали нашето първенство ще е най-смешното в Европа (и не само),

-
- Контакти:
Алфа Ромео,за никъв х*й не ставаш бате .вземи си си промий малко плесенясалата кратуна и почни да мислиш с нея .палячо
Върни се в “Футбол - България”