Обединение или смърт !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Обединение или смърт !

Мнениеот Blue_Lion » 28 авг 2008 11:34

Това е най-черният август за българския спорт. Но защо само август? Всичко започна от трагедията с лиценза на най-титулувания български клуб ЦСКА в началото на юни. После продължи с най-слабото представяне на България на Олимпийски игри от 56 години насам, съпътствано с тестостеронови афери или направо допингскандали.

И дойдоха отново футболистите наред. Ядец от Чачак за столичния Локомотив. Синьо петно на асфалта след преминаващия колхозен трактор „Беларус“...

Падение, позор, гавра! Подскажете ми някой още по-силен епитет. Вече не се издържа на мъчението, на което ни подлагат. Какво повече да направим, та да се стреснат онези, които командват българския спорт? Обръщението „онези“ е най-мекото, което заслужават. Българинът обича футбола и целия спорт. И след като политици и разни измекяри ни отнеха възможността да живеем нормално, сега ни взеха и единствената радост. Методично и безхаберно.

Протести ли, митинги ли или направо бунт! Това май единствено ни остава. За да накараме „онези“ да построят най-сетне една зала, или да оправят като хората поне един стадион. Вижте как никнат молове и административни сгради. За тях няма проблем, нали...

Ние, обикновените хора на България, можем да се обединим. Няма да ни раздели синьото и червеното, защото интересът ни е общ.

Спортът умира, черният август сякаш няма край. А след него идват септември, октомври, ноември...

Ако не се обединим,спорта ни ще умре !
Изображение

kokobaroko
Контакти:

Re: Обединение или смърт !

Мнениеот kokobaroko » 28 авг 2008 11:39

Видях в предишна тема че "синята приказка" продължава та изкам да питам - Абе аджеба, каква "синя приказка"? Преди да продължа, трябва да заявя че съм заклет червен фен-ама фен не умопомрачен, че да немога да видя какво става. Нас ни изхвърлят през парадния вход, Левски го мачкат аматьори а Локо пада "заради съдията"... И това ще продължава докато в А група не останат 8 отбора, които да играят по 4 мача помежду си. Сега, каква е ползата като биеш Ботев или Бела с 10:0. Шампион става този който не направи грешна стъпка срещу "пълнежа" в А група, защото ако направи такава, то другият със сигурност ще си вземе мача и шампионата. А иначе срамът е пълен и няма да бъде изтрит толкова лесно. Защото, хората играят футбол със сърце. Защото, президентите се избират на избори. Защото, клубовете имат ДЮШ. Защото, феновете държат сметка. Защото, обществото не би махнало с лека ръка на изказвания от сорта на изказванята на г-н Батова(относно Беларус и БАТЕ), и на дела от сорта на делата на г-н Томова. И за да завърша ще кажа че не съм от феновете които искат Левски да падне а искам ЦСКА да бие Левски. А иначе срамът бе пълен.... и този срам ще продължава!!!

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 28 авг 2008 12:08

Искам обединение на сините фенове срещу Батков-олигархът,който е главния виновник с действията и бездействията си за вчерашния РЕЗИЛ!!!ДА ВЪРНЕМ ЛЕВСКИ НА НАРОДА,КОЙТО ИСТИНСКИ ГО ОБИЧА,ВЪН ТЪРГОВЦИТЕ ОТ СИНИЯ ХРАМ!!!

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 28 авг 2008 12:20

levski4 написа:Искам обединение на сините фенове срещу Батков-олигархът,който е главния виновник с действията и бездействията си за вчерашния РЕЗИЛ!!!ДА ВЪРНЕМ ЛЕВСКИ НА НАРОДА,КОЙТО ИСТИНСКИ ГО ОБИЧА,ВЪН ТЪРГОВЦИТЕ ОТ СИНИЯ ХРАМ!!!

Съгласен съм - трябва да се обединиме, трябва да се направи нещо защото ако бъгарският спорт летеше надоло към пропастта сега е на дъното и место да търси начин да се искачи поне малко той копае за да се скрие още по-дълбоко. Само един въпрос имам към тебе колега - каква вина имаше президентът на отбора ?! Нито беше на терена нито му е работа да надъхва отбора. Друг е въпроса дали футболисти на един от най-обичаните и подкрепяни отбори в наш'та мила родина трябва да бъде надъхван за да играе истински футбол и то не само със схема и на хартия ами със сърце... Незнам, още немога да проумея какво стана ,как стана така момчетата да не искат да си заслужат участие в ШЛ ? Как да ги накараме да разберат ,че трябва да се раздават не на 100 а на 1000% . Незнам ?!
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

hard
Контакти:

Мнениеот hard » 28 авг 2008 12:21

"Интереса клати феса" До като не престане престъпното отношение на държавния апарат към спорта.
До като не се изчисти спорта от хора,който го изполват за политически цели.
До като не се изчисти спортът от боклука ,в който е затънал.
До като не се направи национална доктрина за развитето на спорта в България.
До като не се построят спортни зали ,игрища ,басейни във всеки квартал ,във всяко училище.
До като не престане лицемерието на обществени личности (пример-некарай пил-Ставийски ,Иван от Сблъсък)
До тогава няма да има надежда за спорта.
До тогава ще има все повече болни от хипертония деца !!!!
До тогава здравето на хората ще е на ниско ниво......
До тогава ще гледаме ,завиждаме ,цъкаме с уста.......
До тогава ще се питаме кой ни е виновен?
Най-бедни в Европа сме.....
Най-много пушим......
Най-много хипертоници....
Най-нисък праг на смъртност....
Най-ниска възрастова граници при употреба на алкохол......
Най-много загинали при автомобилни катасрофи......
Или както се пее в една песен "Дотогава до когато"
Народ ,който не познава историята си няма бъдеще.

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 28 авг 2008 12:33

Абе ние си говориме ама някой знае ли как и по какви критерии стават президенти на клубове все най-големите мошенници? Защо държавата си затваря очите и не ги постави там където им е мястото!А до колкото до обединението, наистина трябва нещо да направим, защото всички отбори загиваме!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 авг 2008 12:42

Ако сме сами срещу Батков (АЗ СЪМ "ЗА" с две ръце),ще я докараме до под кривата круша ! Идеята е да се обединят всички спортни фенове у нас,независимо червени,сини,жълти,светло кафяви и розови на бели цветчета,и да разкараме оная сган която ни управлява или поне да ги принудим да изпълнят нашите искания : Адекватно законодателсвто което да даде възможност за стопанисване на спортните бази ; Държавата да стимулира спорта и да инвестира в него (АКО НЕ МОЖЕ,ДЪРЖАВАТА ДА НАМЕРИ СПОНСОРИ,НО ДА ИМА ЯСНА И АДЕКВАТНА ПРОГРАМА ЗА ТАЗИ ЦЕЛ И ДА И СЕ ДАДЕ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА - НЕ САМО ПРИКАЗКИ ) ;
Да се направят игрища из различните квартали за да може децата да спортуват,а не да играят само на компютри - някой от тези деца са бъдещи наши спортисти който след време ще ни представляват пред света ! ; Да се създаде орган за прозрачно финансиране на спортните дружества :!: Отделно за родния футбол : Да се махнат лицата : Томов,Батков,Христолов и Топалова и други такива подобни и да се реструктурират клубовете,СЕРИОЗНИ инвестиций в ДЮШ като се наемат чуждестранни тренъори в тях да тренират и футболисти и да запознаят НАШИТЕ тренъори с МОДЕРНИ приоми във съвременният футбол,Да се намали броят на участниците в "А" група на 8 (примерно) и т.н. АКО ИМА ОЩЕ НЕЩО - ДОБАВЕТЕ :!:

P.S. Раберете,не е важно кой е от Левски или ЦСКА тук,важното е,че НИЕ,феновете отнасяме срамът.От вчера нямам никавко настроение за каквото и да било.Отнесохме шеги който ги заслужаваме (т.е. ония с екипите НЕ НИЕ !),но в крайна сметка положението е "Присмял се Хърбел на Щърбел !". Предпочитам 3-4 години да играем само с юноши отколкото със "скъпоплатени звезди" Ще ни мачкат в Европа,ама не е срамно да паднеш когато средната възраст на отбора ти е 20 - 24 години примерно.След време обаче,ще берем такива сладки плодове от този труд,че няма да има БАТЕ,Тулуза,Борац и некви такива,ще има успехи и ще се гордеем с факта,че сме от Левски,ЦСКА или Локото :!:
Изображение

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 28 авг 2008 12:51

Иска ми се да е така да береме плодове. Обаче съм 100% сигурен ,че тия плодове ще се червиви ,прогнили и каквото още там се сетиш. Ние сме на дъното и нишо неможе да промени това...
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 авг 2008 13:00

ultra_blue написа:Иска ми се да е така да береме плодове. Обаче съм 100% сигурен ,че тия плодове ще се червиви ,прогнили и каквото още там се сетиш. Ние сме на дъното и нишо неможе да промени това...

За последното не си прав - По-надолу може да отидем. Имаме 2 мача в УЕФА сега :cry: Болен Левскар съм и по тази логика би следвало да съм оптимист за мачовете в УЕФА тъй като тия момчета ни дължат излизане от групите на УЕФА,но като ги гледам колко са зле...МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА ! Все пак си оставам Левскар и се надявам да стане чудото. Само Левски :!:
Изображение

Потребителски аватар
bai brother
Контакти:

Мнениеот bai brother » 28 авг 2008 13:43

За какво обединение плачете сега след като за пореден път се осрахте в мачовете от европейските турнири???
Докато има софийски отбори, софийски спорт и докато столицата е в София - все по-зле и по-зле ще става в България.
И най-нахално настоявате А група да стане от 8 отбора, от които поне половината софийски...

Нека Ви боли - самозабравили се и мислещи си, че всичко което лети се яде и, че морето е до колене - софиянски гевезенца.

Върни се в “Футбол - България”