Чуждестранен треньор!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- the_red_devil
- Контакти:
Чуждестранен треньор!!!
Според мен това,което липсва на отбора е режим и дисциплина!!!Не може играчи от българското първенство ,които не излизат от Син сити или Гранд де лукс да бъдат даже титуляри в отбора и в същото време да не им пука и да се страхуват да влезнат за една топка!Това са безхарактерни хора!!!Плюете по Бербо,ok,обаче едно ще ви кажа - италиянците може всекви да ги искарвате,обаче са умни и имат умно ръководство!И двата мача съдираха терена,за да не изпуснат бербатов (пример за това може да видите при физиономията на Киелени при корнера за наще и пропуска на стенли,когато се беше вкопчил в Митко)пазеха го по 3-ма като вземеше топката,трябва да сте слепи,за да не сте го видели и тук трябваше да се използват празните пространства,които сам Бербатов показа на съотборниците си с гениалните си пасове,но уви италианците знаят колко мизерен отбор сме и дори не се погрижиха за тези пространства! Бербатов не се раздавал за този тим,защото не показвал физиономии на яд като Якуинта??? Личеше си колко му е болно,като виждаше как падаме!А ние само трябва да го критикуваме,защото всички очакват от него да прави всичко!!! Искам да ви кажа че Стоичков беше ГОЛЯМ футболист в Националния специално,но ГОЛЯМ го правеха неговите съотборници- Лечков,Балъков,Цветанов,Янков!!!Посочете ми сега футболистите като тях??? Няма такива...... Тогава какво очаквате от Бербатов??? С Димитар Пенев от 94г приключи ерата на треньорите в България! Трябва ни ЯК чужденец да дойде и да хване тва стадо говеда и овце и крави и да ги вкара в обора!!! Този чужденец няма да иска да му се мешат разни Михайловци и Сираковци и още кой знае какви други и за това ще бъде толкова трудно,а не защотото няма пари! Пари има!!! Чужденец ни трябва!Дисциплина ни трябва!!!
Re: Чуждестранен треньор!!!
Аре, бегай бе, когато Бербо вкарва е най-великия, носи отбора на гръб и т.н.,а когато играе като лайно, визирам мача вчера, съотборниците и треньора са виновни.....

Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...
обесен бе, но нивга не умря...
Съгласен с теб, само с едно не съм, че Пенев е голям треньор, има нещо в него, но чак пък голям. Незнам дали знаеш, но след загубата от Нигерия 94 г, футболистите са редили отбора, Пенев не е имал думата.
Абсолютно си прав но Компанията на Перуката и Сираков няма да дадат парички от тогава ще секне далаверата от Данчев Танев и сие дръвници мениджъри
ЦСКА ДО ГРОБ
- the_red_devil
- Контакти:
Говоря не че е ГОЛЯМ а че е бил такъв,който е залагал на младото!!! колко футболиста е наложил самия той да играят -Бербатов?!?!? иначе не става но е направил много с това!!!
Що не опитат сас Йохан Кройв,може се сагласи 

Чуждестранен треньор трябва 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Да това е Пенев, че има нюх да открие таланта. А тук пак се появиха разбирачи, Бербатов не правил нищо, ми добре то треньора на Ман юнайтед е голям балък тогава, че го взе пък и го пуска да играе. Защо мислиш имахме толкова удари във вратата и положения, ние влизахме през центъра, като на парад и как няма да е така като Митко дърпа играчите дето го пазят и освобождава пространства, но това не всеки може да го разбере.
Вижте,идеята не е само да е чуждестранен треньор,ами и да е добър.Иначе най-лесно. Имаше един анонимник в треньорството..Абрамчик. Взимаме го и,ако другарите не са недоволни,че е бивш тренер на Левски всичко ок. Пари трябват за качествен треньор. И аз съм за чужденец,но нека сме реалисти - БФС не иска да вземе скъп треньор,който да не може да им играе по свирката. Иначе,ако има пари не е толкова трудно.
110 години любов!
Твърдо съм за Мъри.Чужденецът тепърва трябва да се нагажда към нас,а не ние към него.Ще "опознава" обстановката и ще изпуснем и Евро 2012.Затова Мъри трябва да остане и да си работи спокойно