ОК! Аре, без нападки към Бербо, обаче това просто ми дойде в повече. Да уточня: аз съм от тия левскари, които НЕ плюят по Бербатов, само защото някога е играл в ЦСКА. Дори когато и цесекари, и британска преса го плюеха, че играел вяло, без хъс, съм го защитавал, защото е българин.
Е, днес, обаче ми скъса нервите и на мен !!!! Най-вече оная петичка към средата на второто полувреме - искаше с пета да прокара топката между двама защитници и Буфон. Сори, ама това е обидно за италианците, както и за нас. На такова високо ниво, на мач с такова значение да се правим на ювелирни балетисти някак не върви.
Знам, ще кажете - "да си гледам работата", ОК. Тая петичка сама по себе си не е толкова важна, така му е дошло, така го е отиграл. ВЪПРОСЪТ Е, че тя отразява цялостното отношение на нашите към този спорт. ВСЕКИ СИ ИМА СОБСТВЕНА ИДЕЯ КАК ТРЯБВА ДА ИГРАЕ, СОБСТВЕНИ КОМПЛЕКСИ, СОБСТВЕНИ ПОСТИЖЕНИЯ. Не ги споделя с никого. няма дисциплина, няма колектив, няма СТРАТЕГИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО.
Айде аман вече от мачове на живот и смърт. Не ни трябват гениални играчи!!! Трябват ни РАБОТЛИВИ ИГРАЧИ! Които играят всеки мач, а не се разиграват само на тези мачове "на живот и смърт" - веднъж годишно!
А, и Мъри, ако иска да е тренер на Национала, да вземе да иде на специализация, да го понаучат малко!!! АЙДЕ СТИГА СМЕ СЕ САМОИЗОЛИРАЛИ!!!!
Петичката на Бербатов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Петичката на Бербатов
Браво! Отличен коментар и нямам какво да добавя!
Между другото в тая ситуация имаше засада която беше отсъдена
такаче не се набирай толкова
такаче не се набирай толкова
-
- Контакти:
"ВСЕКИ СИ ИМА СОБСТВЕНА ИДЕЯ КАК ТРЯБВА ДА ИГРАЕ, СОБСТВЕНИ КОМПЛЕКСИ, СОБСТВЕНИ ПОСТИЖЕНИЯ. Не ги споделя с никого. няма дисциплина, няма колектив, няма СТРАТЕГИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО"
Абсолютно съгласен съм с теб.Само,че дисциплината ,колектива и идеите в отбора са дело на треньора.
Абсолютно съгласен съм с теб.Само,че дисциплината ,колектива и идеите в отбора са дело на треньора.
Ми ок ве, ще е мега любопитно Бербатов да не играе. Ама Мъри ще напълни гащите милия още първия мач. Да не забравяме, че именно Бербатов ни е разликата с главанаци като Черна гора, Кипър и т.н.
- Pro-European
- Контакти:
Така му е дошло да отиграе ситуацията ,така я е отиграл.Какво толкова се косиш и нервираш?
- Pro-European
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Така му е дошло да отиграе ситуацията ,така я е отиграл.Какво толкова се косиш и нервираш?
Ами той човека добре е обяснил защо една ситуация е показателна за отношението към играта и целите.
Ти не четеш ли?
Авторът на темата: Ще спре ли..
А какво друго можеше да направи като му дойде зад него - да се обърне, да спре топката, да финтира защитата и да вкара ли? Само дето това може и да мине срещу някой друг отбор, ама срещу тези защитници никога
.

Pro-European написа:ЕМИЛ написа:Така му е дошло да отиграе ситуацията ,така я е отиграл.Какво толкова се косиш и нервираш?
Ами той човека добре е обяснил защо една ситуация е показателна за отношението към играта и целите.
Ти не четеш ли?
Прочетох го и ,не съм съгласен с автора.
Пак ще се повторя:така му е дошло ,така го е отиграл.Просто това е моето мнение по въпроса