Капитан без лента
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- make_it_real
- Контакти:
Капитан без лента
За пореден път в мача с Италия ясно се видя истинския капитан на България - Стилиян Петров! От километри личи, че именно той може да поведе нашите във важни моменти. Защото никъде не е казано, че капитанът трябва да е най-скъпият, играещият в най-силен отбор, получаващият най-голяма заплата или дори най-силният футболист. Капитанът трябва да е способен да поведе отбора в труден момент, да надъха съотборниците си и да ги накара да повярват във възможностите си. Да, Бербатов е по-техничен, по-класен може би, но в никакъв случай не е лидерът който ни трябва. Капитанът трябва да гори в играта, да се бори до последно, да се раздава на 100%... И за да побсиля това твърдение, ще дам пример: Ако бях треньор на Италия, капитан щеше да е или Пирло, или Гатузо. За първия ясно - изключително класен плеймейкър, диригента на средната линия на Италия, който с едно велико изпълнение може да вдъхнови отбора си. Гатузо далеч не е футболист с техника и страхотен поглед върху играта, дори бих казал, че в България има по-силни като умения футболисти. Но неслучайно той е незаменим в Милан и националния отбор. Той гори в играта, крещи, вика, ръкомаха, но с това е много полезен. С поведението си той просто провокира желание, воля и нови сили у съотборнизите си. Ето затова мисля, че Стенли е нашият капитан. И преди някой да е казал "Какво значение има кой носи лентата като нищо не играем", да поясня. Има, защото в момента в ролята и на капитан, и на звездата на отбора, Бербатов е нещо като крайна инстанция. Т.е. каквото мисли той и изразява като мнение, непременно се приема от младите като вярно и правилно. А Стенли е просто роден лидер. Като капитан, думата му би имала доста по-голяма тежест. Убеден съм, че по този начин ще играем с повече хъс и вяра. А дотогава... дотогава както министър без портфейл, ще имаме и капитан без лента!
[center]
САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ, ЗАЕДНО КЪМ ПОБЕДАТА !!!
[/center]

Re: Капитан без лента
Знамето на аватара ти / бяло, синьо, червено / е знамето на Русия. Васил Левски е българин, по добре се поправи, защото така обиждаш всички българи във форума. Така обиждаш и цяла България. Васил Левски се е борил за свободата на България, не за Русия. 

- make_it_real
- Контакти:
Зелено е, не ти е наред монитора, но това не е свързано с темата....
[center]
[/center]

И на мене ми изглежда синьо. Знам че е зелено, ама наистина или е от светлината или от ъгъла на снимката но изглежда синьо.
Иначе по темата-Стилян беше капитан, но сам се отказа от лентата, когато се отказа и от националния отбор.
Иначе по темата-Стилян беше капитан, но сам се отказа от лентата, когато се отказа и от националния отбор.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Нищо лично, монитора ми сигурно е един от най-добрите в БГ. Компютъра също, но не го пиша това, за да си мерим пишките. А по темата съм напълно съгласен с теб, както за капитанската лента, така и за това, че Ст. Петров е човека, който е най-достоен да я носи. Когато той беше капитан нещата стояха доста по-добре в мотивационно отношение. 
П.П. Друг е въпроса обаче, дали той иска да е капитан точно на "този" български национален отбор...

П.П. Друг е въпроса обаче, дали той иска да е капитан точно на "този" български национален отбор...
Последна промяна от viroglav на 10 сеп 2009 04:32, променено общо 4 пъти.
- make_it_real
- Контакти:
Е, така вече ще се разберем 

[center]
[/center]

Абе, жалко за тия момчета. Можеше нещо повече да излезе от тях. Ама то не бяха контузии, лош късмет, експерименти с треньори, интриги и какво ли още не...
Според мен това талантливо поколение български футболисти загубиха играта извън футболния терен. С всичките си кусури - лентяи, надувалници, меркантилни пичове и пр., те въпреки всичко, са жертви на ситуацията, а не на самите себе си.
А ситуацията е, че "Златното българско поколение от 94" трябваше да вземе властта на футбола в България. И тъй като това не става изведнъж, им трябваха няколко цикъла, за да се укрепят трайно на сладките постове, да овладеят важните позиции, за да векуват на уютно и богатеещо място - във и покрай футбола!
Това е. Имайте предвид, че Перуката, Дуета Сираков - Стоилов, Лечков, Емо Костадинов, Супата и останалите са още млади. Тепърва има да им сърбаме попарата и да им духаме супата...А и не чакайте чужденец да стане треньор - няма да се намери толкова глупав мазохист! Дори и за много пари!
Според мен това талантливо поколение български футболисти загубиха играта извън футболния терен. С всичките си кусури - лентяи, надувалници, меркантилни пичове и пр., те въпреки всичко, са жертви на ситуацията, а не на самите себе си.
А ситуацията е, че "Златното българско поколение от 94" трябваше да вземе властта на футбола в България. И тъй като това не става изведнъж, им трябваха няколко цикъла, за да се укрепят трайно на сладките постове, да овладеят важните позиции, за да векуват на уютно и богатеещо място - във и покрай футбола!
Това е. Имайте предвид, че Перуката, Дуета Сираков - Стоилов, Лечков, Емо Костадинов, Супата и останалите са още млади. Тепърва има да им сърбаме попарата и да им духаме супата...А и не чакайте чужденец да стане треньор - няма да се намери толкова глупав мазохист! Дори и за много пари!
Анализатор до анализатора са се наредили тука 

Тия момчета не заслужават на балканско първенство да играят, лигльовци и келеши. Мартин и Стилян Петрови задно са вратарите /Жоро Вратарчето или Иванков/ играят на 100% другите се расхождат леко-леко да не си развалят прическите.
Е кво искате бе?Няма да ни е за първи път да не играем на световно..2014 обаче ще се класираем! 

[center]
[/center]