Как може един треньор и то на националния отбор да не знае кой футболист колко картони е получил и, че няма да може да го използва в следващата среща. Той за какво е там, за да дава само интервюта и да обеснява колко сме зле ли?
Преди десетина години Димитър Пенев срещу Добруджа май беше не пусна един от футболистите си, защото има натрупани картони като никой не беше му съобщил за това и той му ги преброил сам, а Мъри уж тактик нам си какво и не си води никаква статистика миличкия. Май не само организацията на държавата е зле, а и тази на Мърито
Защо Мъри е толкова изненадан?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Защо Мъри е толкова изненадан?
Последна промяна от pomiqrat на 08 сеп 2009 11:40, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: Защо Мъри е толкова изненадан?
Явно просто е свикнал постоянно да му казват какво да прави, а не може да върши нещата сам
поредния умник,с поредната простотия,помиярът що не се обадиш на мъри да идеш да му броиш картоните.как не се спряхте иди хапни нещо и се успокой и седни на компа.
LEVSKI_FOREVER
вие Българи ли сте или какво?10000% съм сигурен,че искате България да се провали,за да можете да нападнете Мъри.
Той не само че не трябва да се изненадва,ами трябваше преди мача да знае и той и мечо.За да може да се предпази от картон.
Абсолютно съм съгласен с критиката! В момента, в който Мечо получи картон трябваше да се знае, че той няма да може да играе, а не тренера да обяснява, че това променяло тактиката...несериозно е!
Иначе всички се надяваме нашите да бият, не се бойте!
Иначе всички се надяваме нашите да бият, не се бойте!
- Al_Abrashev
- Контакти:
Да зададеш такава тема и да я свържеш с Д.Пенев и Добруджа се изисква бая злоба, натрупана комплексарщина и т.н.......pomiqrat написа:Как може един треньор и то на националния отбор да не знае кой футболист колко картони е получил и, че няма да може да го използва в следващата среща. Той за какво е там, за да дава само интервюта и да обеснява колко сме зле ли?
Преди десетина години Димитър Пенев срещу Добруджа май беше не пусна един от футболистите си, защото има натрупани картони като никой не беше му съобщил за това и той му ги преброил сам, а Мъри уж тактик нам си какво и не си води никаква статистика миличкия. Май не само организацията на държавата е зле, а и тази на Мърито
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
mtaraduda написа:вие Българи ли сте или какво?10000% съм сигурен,че искате България да се провали,за да можете да нападнете Мъри.
Ми да те това искат, ако случайно постигнеме какъвто и да е успех в мача с Италия или въобще по принцип тия същите разбирачи се скриват в миши дупки и траят и се опитват да измислят начин как да умаловажат успеха.
Успех, България нека Бог да е с нас!
Сигурна съм че всички искаме да бием утре... Обаче наистина е много несериозно никой да незнае че ако получи картон няма да може да играе срещу Италия. Но трябва да се справим и без него. Успех на нашите момчета!
Автора... името мн ти подхожда, ти си истински помияр... виж че целият щаб не знаеше, дори и мечо... но ти не та не да се заядеш с мъри стоилов... какъв футболен фен си ти?? какъв българин си? засрами се малко от думите си... това са ни играчите, това ни е трениора... друго нямаме... ако бием в сряда ще потънеш в земята от... ако паднем ще си отвориш устата и ще бълваш простотии... като 1/3 от медиите и "феновете"... смешки