АКО БЪЛГАРИЯ ПОБЕДИ................
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
АКО БЪЛГАРИЯ ПОБЕДИ................
Чувствам се адски тъпо когато пиша тези слова,макар че днес не ми е до това,но просто нямам думи за помията която се излива по-ръководството на национала.ДА СТРАШНО ГАДНО И МЪЧНО ЩЕ Е ЗА НЯКОИ АКО НЕ МЪРИ НЕ СИРАКОВ,А БЪЛГАРИЯ ПОБЕДИ-ЕЙ ТАКА С КЛИЗМА С КЪСМЕТ,АБЕ С ТАМ КВОТО СЕ СЕЩАТЕ.ОНЗИ не ставал онзи го били,другия кво прави там.треньора та треньора-да се вика чужденец ама веднага незабавно.Колеги от цска вашия тренер е българин и се справя добре,ами утре той може да поеме щафетата от мъри кво правим.котев едва ли не са го убили ,ами който е умен ще разбере котев и иванов играят по друг начин в клубния си отбор.Моето питане заслужава ли го това ръководство-без да обиждам,но някои сами да се върнат години назад,там имаме равен и с великата сила малта.аз съм БЪЛГАРИН НАДЯВАМ СЕ ДА ИМА И ДРУГИ КАТО МЕН.
LEVSKI_FOREVER
Re: АКО БЪЛГАРИЯ ПОБЕДИ................
Много силно се надявам да имаме късмет и ние един път.... ако бяхми играли и побеждавали и придишните мачове са нямаше да е така но... дано победим!
Никой не може да си прескочи сянката ! Всяка жаба да си знае гьола!
- petrof
- Контакти:
zlatan много си прав в това което казваш. За съжаление голяма част от българите са против България, което е адски тъпо и ненормално. Много хора явно предпочитат да падаме, което си е жив садомазохизъм. От къде се е насъбрала тая злоба не знам. Май ще излезне вярно това, че не сме народ, а мърша... Аз обаче вървам в отбора. И ще победим да знаете, напук на гадните неверници...
Последна промяна от petrof на 07 сеп 2009 19:49, променено общо 1 път.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Тези които са против България и искат само да падами са хора които трябва да ги е срам от самите тях.... да мене те просто не са достойни хора и незаслужават да са Българи!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!
Хайде да не забравяме, че Стоилов е треньора с най-голям медиен комфорт. И В Левски и в Литекс и в националния. Какво направи за това време? Напълни последните си два отбора с пенсионери. Отне им перспективата, забърка се в скандали като този с Иванов (ако е вярно, че е коментирал способностите на колегите си е просто жалко), взе да вика все правилните хора в отбора и т.н.
Срещу това имаме провал в шампионата (-16 точки с Левски и без медал с Литекс), съмнителна купа, провал в евротурнирите (и с Левски и с Литекс) и две домакински победи срещу аутсайдерите в групата. Хич не е много май.
Тези мои думи щяха да висят без грам тежест във въздуха, ако не беше усещането на огромна част от хората в България, че това не е техния национален отбор. Справка - много хора нямаха нищо против Ники Илиев, Гибона, Хубчев, Кременлиев, Цанко Цветанов, Фара, Пинко, Сираков и т.н. И обратно - феновете на Левски едва ли са се чувствали зле от изявите на Пенев, Костадинов и Стоичков, както и останалите, които не обличаха синята фланелка.
Срещу това имаме провал в шампионата (-16 точки с Левски и без медал с Литекс), съмнителна купа, провал в евротурнирите (и с Левски и с Литекс) и две домакински победи срещу аутсайдерите в групата. Хич не е много май.
Тези мои думи щяха да висят без грам тежест във въздуха, ако не беше усещането на огромна част от хората в България, че това не е техния национален отбор. Справка - много хора нямаха нищо против Ники Илиев, Гибона, Хубчев, Кременлиев, Цанко Цветанов, Фара, Пинко, Сираков и т.н. И обратно - феновете на Левски едва ли са се чувствали зле от изявите на Пенев, Костадинов и Стоичков, както и останалите, които не обличаха синята фланелка.
Проблема е натрупан с годините. Двуполюсният модел в момента само пречи. Скоро няма се оправим.
Относно треньорския щаб на националния имат си шефове и те да им държат сметка.
Защо само сини и червени се палите и се хващате от всяка една думичка, защо? - отговорете си и мисля, че ще откриете проблема.
Вие не можете да надскочите себе си и клубните пристрастия, и там е целия проблем
Относно треньорския щаб на националния имат си шефове и те да им държат сметка.
Защо само сини и червени се палите и се хващате от всяка една думичка, защо? - отговорете си и мисля, че ще откриете проблема.
Вие не можете да надскочите себе си и клубните пристрастия, и там е целия проблем

Започнах да се отчайвам от невероятната простотия на народа,радвам се,че все пак има и нормални хора...В съседния форум някакви недорасли комплексирани пишлемета бълват огън и жупел,направо е невероятно...ама какво да им кажеш,те си знаят само свине,говеда,а те са най големите от този род.Жалкото е,че са мнозинство,за това никога няма да имаме нормална държава...Напред българи,ние сме с вас
Не всички не могат да прескочат клубните си предпочитания... не и когато става дума за националния отбор... а тези които не могат да ги прескочат трябва защото до не забравяме че тука гововрим за национален отбор... и ако този отбор отиде на Световно или Европейско първенство цяла България трябва да се гордее с това незевисимо кой клубен отбор подкрепя...
zlatan написа:Чувствам се адски тъпо когато пиша тези слова,макар че днес не ми е до това,но просто нямам думи за помията която се излива по-ръководството на национала.ДА СТРАШНО ГАДНО И МЪЧНО ЩЕ Е ЗА НЯКОИ АКО НЕ МЪРИ НЕ СИРАКОВ,А БЪЛГАРИЯ ПОБЕДИ-ЕЙ ТАКА С КЛИЗМА С КЪСМЕТ,АБЕ С ТАМ КВОТО СЕ СЕЩАТЕ.ОНЗИ не ставал онзи го били,другия кво прави там.треньора та треньора-да се вика чужденец ама веднага незабавно.Колеги от цска вашия тренер е българин и се справя добре,ами утре той може да поеме щафетата от мъри кво правим.котев едва ли не са го убили ,ами който е умен ще разбере котев и иванов играят по друг начин в клубния си отбор.Моето питане заслужава ли го това ръководство-без да обиждам,но някои сами да се върнат години назад,там имаме равен и с великата сила малта.аз съм БЪЛГАРИН НАДЯВАМ СЕ ДА ИМА И ДРУГИ КАТО МЕН.
Всеки тук знае че ти си болен левскар прочети си злобните коментари по адрес на всичко свързано с ЦСКА е след като ти обиждаш любимия ми отбор а по този начин и мен лично и издигаш хора в култ не защото са в националния отбор и това е в интерес на България а защото са левскари ето заради такива като теб със сините очила има хора който искат националите да се провалят защото после няма да се изтъква България а видиш ли педераско и мъдо като левскари ...........................