Станимир Стоилов превърна Националния в "Бащиния"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Станимир Стоилов превърна Националния в "Бащиния"
Стоилов и Сираков се държат все едно националния отбор е тяхна собственост и демонстрират изключително нагло поведение, подкрепено от Михайлов. Аз и много мои познати спираме да посещаваме мачовете на националния отбор, докато тези двамата са там.
Re: Станимир Стоилов превърна Националния в "Бащиния"
Напълно съм съгласен!!
Наглостта и безочието му нямат край!
След днешното му изказване-аз на мач на национала докато той е тренъор няма да ида!!
След днешното му изказване-аз на мач на национала докато той е тренъор няма да ида!!

cska_90 написа:Напълно съм съгласен!!
К'во е казал неска?

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Най-сетне имаме треньор,който разбира от футбола.Със смените и с перфектната игра на Бербатов обърнахме мача.Такъв национален отбор искам да виждам,не треньорско неумение при резултат 0:0 срещу Грузия или при 1:0 срещу Черна Гора.Не ми се гледат и загуби с по 3:0 от Швеция или 1:6 от Чехия.Най-сетне след толкова време националният отбор показа характер.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Мисля си,че Мъри определено НЕ СТАВА за тренъор на националите .
1-Той не може да преодолее Сините си пристрастия,с което връща отбора назад
2- Видно е и с просто око да се забележи ,4е голяма 4аст от футболистите нямат никакъб респект към него
3-Защо не си признаем,че е време чужденец-пък било то и скъпоструващ трябва да поеме националите ни-стига сме се мислили за най-великите----няма нищо срамно да наемем друг тренъор да ни нау4и
1-Той не може да преодолее Сините си пристрастия,с което връща отбора назад
2- Видно е и с просто око да се забележи ,4е голяма 4аст от футболистите нямат никакъб респект към него
3-Защо не си признаем,че е време чужденец-пък било то и скъпоструващ трябва да поеме националите ни-стига сме се мислили за най-великите----няма нищо срамно да наемем друг тренъор да ни нау4и
cska_90 на 07 Сеп 2009 17:37
Напълно съм съгласен!!
Х10
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
+1mladenis написа:Стоилов и Сираков се държат все едно националния отбор е тяхна собственост и демонстрират изключително нагло поведение, подкрепено от Михайлов. Аз и много мои познати спираме да посещаваме мачовете на националния отбор, докато тези двамата са там.

САМО ТИЧА
Стоилов: В ЦСКА не знаят да изнасят топката!
Стоолов:Котев не става за националния,съжалявам че не викнах топузаков!!

Стоолов:Котев не става за националния,съжалявам че не викнах топузаков!!

- david_villa
- Контакти:
cska_90 написа:Напълно съм съгласен!!
+1!!!
докато не върнат Стойчо Младенов нема да им стъпим на тия