Валери Домовчийски
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Валери Домовчийски
Мисля, че момчето си заслужи вече да е титуляр в националния отбор. Не само заради отбелязания гол. Ако Ви прави впечатление има много добро владеене на топката и отличен усет за пласиране. Подава добри пасове. Този сезон мисля, че ще си извоюва титулярно място в Херта. А и плюс това е и левскар така, че Стоилов няма причина да не го пуска. На мястото на Рангелов на върха на атаката на националния ни тим.
ВДинев
Re: Валери Домовчийски
Това ,че е левскар няма никакво значение.Ако е във форма ще играе ,ако не резерва.Според мен има нужда от още малко опит за да е титуляр.Божинов по-заслужава титулярно място
Тоя не става за нищо,ти пък искаш и титуляр да е,по добре Божинов.
- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!
- На сватбата на Бербатов!
Какво прави Бербатов когато се класира за световното в ЮАР????-Гаси си плейстейшена и си ляга!
Ако и този мач този лигльо не се беше поизпотил през второто полувреме щях да предложа да е резерва на Божинов или Домовчийски!
Ако и този мач този лигльо не се беше поизпотил през второто полувреме щях да предложа да е резерва на Божинов или Домовчийски!
alkoh0L написа:Тоя не става за нищо,ти пък искаш и титуляр да е,по добре Божинов.
А ти за какво ставаш?
- POPCORN
- Контакти:
Е като го гледах вчера тоя Рангелов само се разхожда по терена, всеки друг сравнение с него заслужава да е титуляр 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- batmanlevski
- Контакти:
ДА ДОМО Е ИСТИНСКА КЛАСА.ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО Е НАЙ-ДОБРИЯ НАПАДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД НАСКО СИРАКОВ.ТРЯБВА ДА ВОДИ АТАКАТА ЗАЕДНО С РАНГЕЛОВ.ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ВИДЯ ,ЧЕ ТОЗИ БЕРБАТОВ НЯМА МЯСТО В ОТБОРА,И БЕЗ ТОВА ОСТАНАЛИТЕ ОТ МОМЧЕТА НЕ ГО ИСКАТ.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
batmanlevski написа:ДА ДОМО Е ИСТИНСКА КЛАСА.ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО Е НАЙ-ДОБРИЯ НАПАДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД НАСКО СИРАКОВ.ТРЯБВА ДА ВОДИ АТАКАТА ЗАЕДНО С РАНГЕЛОВ.ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ВИДЯ ,ЧЕ ТОЗИ БЕРБАТОВ НЯМА МЯСТО В ОТБОРА,И БЕЗ ТОВА ОСТАНАЛИТЕ ОТ МОМЧЕТА НЕ ГО ИСКАТ.
нещастник бербата беше лидера 2 полувреме и то4но така трябва да продалжава
Аз мисля съшо,че трябва да е титуляр.
Не съм убеден, че трябва непременно да е титуляр, но е факт, че имаме конкурентност в атака - Бербатов, Божинов, Рангелов, Домовчийски, доскоро и Макриев. Камбуров също би могъл да е част от националния. Общо взето нямаме проблеми в нападение.
Върни се в “Футбол - България”