Барселона 3 - 0 Спортинг Х - след мача ..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Барселона 3 - 0 Спортинг Х - след мача ..

Мнениеот originalni.be » 01 сеп 2009 12:27

Незнам да ли всички фенове го гледахте .. но аз лично не останах много доволен от мача ...
Играта беше още не толкова добраа , Въпрекии че ги нямаше Меси и Иниеста ...
Педроо мен лично ми харесва доста и вчера добре игра според менн ...
Златан си е златанн ...

Но като цяло важно че почнахме с 3 точкии след миналата година когато паднахме с 1-0 на старта от Нумансия
Вчера беше рай :) :) :)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Re: Барселона 3 - 0 Спортинг Х - след мача ..

Мнениеот lewstherin » 01 сеп 2009 12:35

Мача ми хареса, като се има предвид че играхме без Туре, Иниеста, Меси, Анри. Даже не се и напъвахме докрай. Постепенно ще влезем във формата от миналата година.

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 01 сеп 2009 12:37

originalni.be написа:Незнам да ли всички фенове го гледахте .. но аз лично не останах много доволен от мача ...
Играта беше още не толкова добраа , Въпрекии че ги нямаше Меси и Иниеста ...
Педроо мен лично ми харесва доста и вчера добре игра според менн ...
Златан си е златанн ...

Но като цяло важно че почнахме с 3 точкии след миналата година когато паднахме с 1-0 на старта от Нумансия
Вчера беше рай :) :) :)

Eми нормално е да не е чак толкова добра все пак сме в самото начало на първенството.Новите все още не могат да свикнат,но това ще се оправи в най-скоро време.Специално този мач на мен ми хареса Боян,но жалко че се контузи :x

mariyan
Контакти:

Мнениеот mariyan » 01 сеп 2009 13:03

mnogo dobra igra na BARCA kato za na4alo,pi4ove vapreki otsastva6tite.lo6oto e 4e boyan i maxuel sa kontuzeni.VAMOS BARSA!!!!!!!!!!NUMBER ONE!!!!

mariyan
Контакти:

Мнениеот mariyan » 01 сеп 2009 13:06

6te sma4kame tiya pedali ot madrid na4elo s onya GAY RONALDO :twisted: LEO MESSI E NUMBER ONE!!! :)

mariyan
Контакти:

Мнениеот mariyan » 01 сеп 2009 13:13

na finala v roma messi be6e s dve klasi nad ronaldo i mu pokaza ,za6to e nomer 1 :)

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 01 сеп 2009 14:08

Мача беше добър!
Играчите създадоха много голови положения, вкараха 3 гола, удариха една греда, Златан отбеляза първият си гол за отбора, т.е. да се надяваме, че се е отпушил, а за капак играхме без Меси и Иниеста и наистина отбора не е в топ формата от края на миналият сезон! Така че какво повече да искаме? Пеп отново заложи на много наши юноши и те се стараха. Нека минат още 7-8 мача, в които да газим "само" с по 3:0 пък после, когато играчите влязат във оптимална форма и се сработят напълно със Златан ще видим какво ще става. ;) Кой знае може пък да подобрим рекордите дето ги поставяхме миналият сезон ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 01 сеп 2009 14:19

Както се е казало ния сме повече от отбор ...

Иначе да на такъв етап на сезона е доволна продукцията ... сега ще видим и новото момче Чигри.. какво ще направи лично на мен ми се видя доста добър :)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 02 сеп 2009 14:02

Венецуелската врачка Йеисией не е много популярна нито в страната си, още по-малко в чужбина. За Лео Меси, Пеп Гуардиола и компания, мургавата госпожица е синоним на успеха. Йеисией доби известност, когато миналата година предрече всички купи, които Барселона спечели през сезон 2008/2009.

Родената в Каракас хубавица е изявена почитателка на Барса, и бе поканена на партито по случай спечелената титла в Примера дивисион. Тя дори написа песен за победите на каталунците. „Казах на Жоан Лапорта, че Барселона ще спечели титлата, купата и Шампионската лига,” призна Йеисией пред испанско списание. Тази прогноза бе дадена преди година, а Лапорта й обещал, ако наистина това стане факт, тя да е ВИП-гост на празненствата, и да се запознае с всички футболисти.

Йесией живее от седем години в Испания, където има собствено училище за модерни и арабски танци.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 02 сеп 2009 14:04

BARCA :
13/09 v Getafe (A)
20/09 v Atlético (H)
23/09 v Racing (A)
27/09 v Málaga (A)
04/10 v Almería (H)

Ами като гледам програмата смятам, че ще бием доста.Тоест важно е да земем победи де.Дори и с по 1-0, но се съмнявам да е така.А програмата като за начало на Real е по - тежава ! Имат мачове с Виляреал , Севиля.Се тая де, ние също ще играем с тях.Засега обаче началото на програмата ни позволява да се концентрираме в Европа, като за начало труден мач с Интер.Сичко е възможно там.Там ще има и хубав двубой между треньорите ! Едни от двамата на- успешни !

Real :
13/09 v Espanyol (A)
20/09 v Xerez (H)
23/09 v Villarreal (A)
27/09 v Tenerife (H)
04/10 v Sevilla (A)
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Барселона”