Мнениеот gzagorov » 24 авг 2008 17:30
По принцип мислех да не пиша, понеже няма кой знае какъв смисъл, обаче все пак нека задам един въпрос:
За какво "тенденциозно подпиране винаги и само на Левски" става въпрос? Ей на това ако получа свестен отговор, може спокойно да се откажа да гледам футбол. Да, може да има някаква световна конспирация (на ФБР или не знам си кой още), заговор, завера и т.н. (каквото си изберете), ама вие откъде си направихте тези изводи, след като "сините" досега са изиграли всичко на всичко точно 2 мача за първенство - в единия паднаха, а в другия смазаха с игра противника.
За "Сливен", макар че съм родом от този град, трябва да призная че съдиите малко излишно ни помогнаха. Но да се твърди, че това е станало под натиска на Лечков, също е твърде рано. А да бълват простотии някои, че Лечков щял да смаже българският футбол... то не само футбола, ами и целият ни спорт много отдавна е смазан и това се видя за пореден (и за съжаление не за последен) път на олимпиадата, която току-що приключи. И този процес започна далеч преди Михайлов и Лечков. И ще продължи и след тях.
Искрено се надявам някой да прочете мнението ми, а не само да се сипят псувни!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК:
110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.