Евгени Йорданов пристигна на проби в Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Евгени Йорданов пристигна на проби в Черно море
Явно се търси още един централен нападател, а тоя ще върши работа ако Кольо го одобри
Re: Евгени Йорданов пристигна на проби в Черно море
някоя друга смъртна резерва от Левски или ЦСКА няма ли да вземете?
ludiq1913 написа:Явно се търси още един централен нападател, а тоя ще върши работа ако Кольо го одобри
Ще го одобри ,къде ще ходи,докато някой не почне да бележи!За този ли става дума?

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
- Sagittarius
Не съм много убеден,че ще свърши.Както той,така и Герасим Заков,който вече подписа.Факта,че досега са без отбори говори за "класата" им.Да си го кажем-това са куци кончета.Правилния ход беше да се извадят пари за чужденец и по-точно за оня Уилям от Португалия.Другото е вятър и мъгла,защото и Заков,и Йорданов - ами те са класи под Миро Манолов,за какво идват,как ще му помагат,като статистиките им наподобяват тая на Какалов по резултатност
.Електрика дано се оправя,че поне с него играта е много раздвижена,а когато има пространства Миро Манолов е в най-добрата си светлина.Дано започне да се налага Тошко Колев,спешно да се налага Тошето,заедно с Електрика ще освобождават на Миро терен,но както казах-не се ли извадят пари за класен таран няма да си решим проблемите в атака.Като наредят пак 10 човека защита ще видите за какво говоря....Миро с глава го няма никакъв

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Ташак ли си правите бе,какви са тия боклуци,оня ден се базиках че още малко и Евгени Йорданов ще вземем пък то истина стана.Заков и Йорданов ебахти "атомното" нападение ще стане,30 мача 3 гола най-много. 

Saggitarius на този етап и това е добре, отколкото да разчитаме на Какалов да вкарва голове, мен ме е яд, защото разбрах, че Дарко Спалевич бил свободен агент това лято, а и не знам дали вече си има нов отбор, трябваше Кольо да го върне или пък Бобан Янчевски и той е бил свободен агент, но същата работа като с Камбуров, Доко София го прибра без пари и сега му иска 1 милион и нагоре, за да го пусне в друг отбор,а без него ще са след 7-мо място
Последна промяна от ludiq1913 на 28 авг 2009 13:09, променено общо 1 път.
boys85 написа:Ташак ли си правите бе,какви са тия боклуци,оня ден се базиках че още малко и Евгени Йорданов ще вземем пък то истина стана.Заков и Йорданов ебахти "атомното" нападение ще стане,30 мача 3 гола най-много.
попитайте феновете на цска за Евгений! Това момче ги направи шампиони с сумати голове за по 1:0...на вас ви трябва реализатор, консуматор. Защото според мен халфовете са ви в топ 3 на БГ първенството
- Sagittarius
Няма какво да говорим,Егени е вкарвал преди години.Дарко Спалевич също преди 6 години беше класа,сега неслучайно е бил свободен агент,пък е на 33 или 34 ако не се лъжа вече
.Няма да решим нещата ако не извадим пари за класен играч отпреде,достатъчно пари за класен чужденец.През 2003 Илия Павлов даде 500 000 на Цървена Звезда за Дарко Спалевич,помним как изглеждахме в атака с него тогава.Сега-стисня,стисня,пък дадаха 150 000 на ЦСКА за Ели Маркес,странна работа
.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Sagittarius написа:Няма какво да говорим,Егени е вкарвал преди години.Дарко Спалевич също преди 6 години беше класа,сега неслучайно е бил свободен агент,пък е на 33 или 34 ако не се лъжа вече.Няма да решим нещата ако не извадим пари за класен играч отпреде,достатъчно пари за класен чужденец.През 2003 Илия Павлов даде 500 000 на Цървена Звезда за Дарко Спалевич,помним как изглеждахме в атака с него тогава.Сега-стисня,стисня,пък дадаха 150 000 на ЦСКА за Ели Маркес,странна работа
.
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 0%BA%D0%BE
Ето инфо за Дарко Спалевич, на 32(роден 1977) е, а Електричката(1976) е на 33 и сега Спалевич ще играе в Олимпик Сараево, не виждам проблем да го бяхме взели
ludiq1913 написа:Sagittarius написа:Няма какво да говорим,Егени е вкарвал преди години.Дарко Спалевич също преди 6 години беше класа,сега неслучайно е бил свободен агент,пък е на 33 или 34 ако не се лъжа вече.Няма да решим нещата ако не извадим пари за класен играч отпреде,достатъчно пари за класен чужденец.През 2003 Илия Павлов даде 500 000 на Цървена Звезда за Дарко Спалевич,помним как изглеждахме в атака с него тогава.Сега-стисня,стисня,пък дадаха 150 000 на ЦСКА за Ели Маркес,странна работа
.
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 0%BA%D0%BE
Ето инфо за Дарко Спалевич, на 32(роден 1977) е, а Електричката(1976) е на 33 и сега Спалевич ще играе в Олимпик Сараево, не виждам проблем да го бяхме взели
Дарко винаги ще остане един от любимите ни играчи идвали на Тича и наистина си беше класа.Но каквото е дал,дал.Сега трябва си търсим нов нападател,а такъв в БГ се вижда че няма,единствено ме е яд че лятото не се поинтересувахме от Бибишков,литекс като го освободи.А сега остава да търсим от вънка,но от там без пари да дадем няма да стане
За вас моряци ний живеем...