АЗ, КАТО БЪЛГАРИН НЕ ИСКАМ "ПРАВИЛНИЯ" В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

АЗ, КАТО БЪЛГАРИН НЕ ИСКАМ "ПРАВИЛНИЯ" В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР

Мнениеот kamenitza » 28 авг 2009 10:31

Мъри, крайно време беше да те разкрият :evil: Задръж "национала" Пламен Николов за себе си и поеми пътя към родния си Хасково!!! Освободи обикновения запалянко от присъствието си в националния отбор,защото снощи най-много ги болеше феновете на Литекс,но скоро с твоя "правилен" футбол ,болката ще е всенародна :x

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: АЗ, КАТО БЪЛГАРИН НЕ ИСКАМ "ПРАВИЛНИЯ" В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР

Мнениеот POPCORN » 28 авг 2009 10:36

и аз, ама никой не ни пита :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 28 авг 2009 10:38

и аз не искам Мъри да е национален селекционер,много ми падна в очите,вече му нямам никакво доверие,по-добре да бъде някой чужденец трениора ни

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 28 авг 2009 10:44

ЗА съм :) Мърльо и Наско вън от Националния!!! Прав беше Венци Стефанов-тия двамата за нищо не стават където отидат развалят всичко

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 28 авг 2009 10:48

Не знам защо преместихте темата,ако исках да е в този раздел щях да е пусна тук!!! :(

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 28 авг 2009 11:03

лошото е че след около седмица ако не се лъжа идват решителните квалификации и с тази "правилна тактика" не ни чака нищо добро! Като гледах мача на Фиорентина и някво черногорче влезе и ги класира за ШЛ :?

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 28 авг 2009 11:14

:mrgreen:

Време е БФС-то да се бръкне и да покани някой доказан чужд специалист за национален треньор ! Матриял има ! ;) Почнаха да излизат нови момчета, талантливи български футболистчета, а и от по-старите може да се изцеди повече ! ...
Сега е момента за промяна :!:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

batureto
Контакти:

Мнениеот batureto » 28 авг 2009 11:40

Сценарии за следващите 10 дена:

1.Гонят Мъри от Литекс;
2.Славия бие Левски - под давление на публиката гонят Ратко от Левски и връщат Мъри;
3.Падаме от Черна гора - Мъри го гонят и от националния;
4.Назначават Вили за треньор на националния и той напуска Славия;
5.Ратко застава начело на Славия.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 авг 2009 11:45

Кзах го преди,казвам и сега-Мърльо трябва да се изгони с ритници от Националния,точно така както сега Гриша Ганчев ще го изпъти от Ловеч.Не ме интересува колко пари била заплатата на голям треньор,даже да е 12 000 000 евро на година-рекорда беше на Луиш Фелипе Сколари в Португалия,другите вземат 5-6 милиона,треньори от калибъра на Трапатони,Гуус Хидинк,Фабио Капело,но няма значение-веднага да се наеме такъв треньор!Ако Перуката няма пари-ами да ходи при Бойко Борисов да хленчи,Бойко е пичага,все от някъде ще намери 5-6 млн. да даде.Не знам,но аз предусещам разкриване на Мърляча от Черна Гора.Лошо разкриване.Йоветич-Вучинич,не стига,че са страхотни играчи,ами са готови и да убиват на терена за Черна Гора.Срещу тях Мърляча ще постави Коловатко-Тунчев(дето не е играл от 6 месеца),на вратата-е,тука дано застане малкия Перуци,видяхме го Гошо 40-те метра в каква форма е.Както и да гледаме обаче - има предпоставки за много голям резил срещу черногорците.Едно ми дава надежда.Противната фигура на Танас.Тоя макар и световен мръсник е фигура,фигура с влияние,което поне в собствения отбор винаги е в положителна насока-нахъсва,озлобява,настървява,вдига духа.Танас Раев е бил 4-ти в Света,простреля Аржентина,Гърция,Танас е бясно псе и няма да остави да бъде унижен.Той не е мекотело като Мърльо.В Левски когато правеха големи мачове в Европа-Танас беше катализатора на успеха.В Ловеч-Танас го няма на пейката-Мърльо издиша като пръдня под налягане.Е,ето възможност Танас да е в полза на БГ футбола.При Националите Танас коли и беси,лигльовци при Танас няма.Ами да се надяваме на Танас,като нямаме треньор.....докъде сме изпаднали само :?:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 28 авг 2009 12:28

Вън хасковският дебил от националният отбор! Това там котка ли е, куче ли е, мърка ли... не го знам, ама няма нищо общо с футбола! Като футболист беше плачевно слаб, а като треньор е още по-слаб!

МЪРИ СЕЛЯНИНО ДАЙ СИ ОСТАВКАТА, ЗА ДА НЕ ТИ ВЗЕМЕМ ГЛАВАТА (БУКВАЛНО)!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Национален отбор”