Кзах го преди,казвам и сега-Мърльо трябва да се изгони с ритници от Националния,точно така както сега Гриша Ганчев ще го изпъти от Ловеч.Не ме интересува колко пари била заплатата на голям треньор,даже да е 12 000 000 евро на година-рекорда беше на Луиш Фелипе Сколари в Португалия,другите вземат 5-6 милиона,треньори от калибъра на Трапатони,Гуус Хидинк,Фабио Капело,но няма значение-веднага да се наеме такъв треньор!Ако Перуката няма пари-ами да ходи при Бойко Борисов да хленчи,Бойко е пичага,все от някъде ще намери 5-6 млн. да даде.Не знам,но аз предусещам разкриване на Мърляча от Черна Гора.Лошо разкриване.Йоветич-Вучинич,не стига,че са страхотни играчи,ами са готови и да убиват на терена за Черна Гора.Срещу тях Мърляча ще постави Коловатко-Тунчев(дето не е играл от 6 месеца),на вратата-е,тука дано застане малкия Перуци,видяхме го Гошо 40-те метра в каква форма е.Както и да гледаме обаче - има предпоставки за много голям резил срещу черногорците.Едно ми дава надежда.Противната фигура на Танас.Тоя макар и световен мръсник е фигура,фигура с влияние,което поне в собствения отбор винаги е в положителна насока-нахъсва,озлобява,настървява,вдига духа.Танас Раев е бил 4-ти в Света,простреля Аржентина,Гърция,Танас е бясно псе и няма да остави да бъде унижен.Той не е мекотело като Мърльо.В Левски когато правеха големи мачове в Европа-Танас беше катализатора на успеха.В Ловеч-Танас го няма на пейката-Мърльо издиша като пръдня под налягане.Е,ето възможност Танас да е в полза на БГ футбола.При Националите Танас коли и беси,лигльовци при Танас няма.Ами да се надяваме на Танас,като нямаме треньор.....докъде сме изпаднали само