Предварително се извинявам че пускам темата във форума на Литекс. Просто те са наи-пресните "виновници".....
Мнението ми е че без голям град зад гърба на отбора ,мощна подкрепа и традиции голям футбол НЯМА !!!! С даването на луди пари на наемници които само си проверяват банковите сметки до никъде не се стига. Хора като Гришата ,Коко Динев и Ковачки им се чудя на акъла.... Просто по тия места не става. В тази група включвам Славия и Локо Сф, а дори и черноморец Бс . Тези клубове също са трагедия. Нямат достатъчно хора да разпънат 4-5 метра плакат в агитката. Не става хора. Не се обиждаите ,не ви нападам или имам нещо против вас. Обаче моментните ви проблясъци ще си останат завинаги такива. Нищо не помага - свободен вход, кебапчета , осветление .....нищо....... Не казвам че не трябва да ви има ,но не става нищо по тия клубове. Успех все пак но се съмнявам че и вие си го предcтавяте.
На къра голям футбол не става
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: На къра голям футбол не става
Не опира до това пич. Проблемът е в "Правилния"
Ако някой го интересуваше да има публика и редовна посещаемост...ще си купи Левски или Цска, Ботев, Локото... ама нали се сещаш какъв натиск ще има? В крайна сметка това са хора милионери прецени ли са си къде ще правят отбори
А и Литекс не им е лош стадиона правят и школа...вчера просто малшанс.

А и Литекс не им е лош стадиона правят и школа...вчера просто малшанс.
- POPCORN
- Контакти:
zax написа:Предварително се извинявам че пускам темата във форума на Литекс. Просто те са наи-пресните "виновници".....
Мнението ми е че без голям град зад гърба на отбора ,мощна подкрепа и традиции голям футбол НЯМА !!!! С даването на луди пари на наемници които само си проверяват банковите сметки до никъде не се стига. Хора като Гришата ,Коко Динев и Ковачки им се чудя на акъла.... Просто по тия места не става. В тази група включвам Славия и Локо Сф, а дори и черноморец Бс . Тези клубове също са трагедия. Нямат достатъчно хора да разпънат 4-5 метра плакат в агитката. Не става хора. Не се обиждаите ,не ви нападам или имам нещо против вас. Обаче моментните ви проблясъци ще си останат завинаги такива. Нищо не помага - свободен вход, кебапчета , осветление .....нищо....... Не казвам че не трябва да ви има ,но не става нищо по тия клубове. Успех все пак но се съмнявам че и вие си го предcтавяте.
Като цяло си прав.Обаче Литекс и преди нямаха много агитка пък влезнаха в групите нали?Проблема е някъде посредата
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
zax написа:Предварително се извинявам че пускам темата във форума на Литекс. Просто те са наи-пресните "виновници".....
Напълно те подкрепям! Аз също неразбирам как на Гришата му се дават пари за този отбор и за тази публика??? Изкуствено не можеш да създадеш традиций в един отбор още повече от малко градче!!! Представете си ако този мач се играеше пред публиката на Ботев,Миньор,Берое,Локомотив(Пд) и да не изброявам още отбори,едва ли резултата и играта щяха да са същите

- asenkolev
- Контакти:
За Ковачки не си прав! Ти имаш ли представа, ако не беше Литекс, а Миньор на този етап в ЕКТ, какво щеше да става по трибуните??? А Ковачки спонсорира и Берое, те също щяха да запалят стадиона.

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Абе ей разбирач.Защо не отидеш да прочетеш малко история на българския спорт и футбол в частност преди да заклеймяваш отбори като Славия и Локо Сф.Запознат ли си с това,че Славия е пърчият български отбор достигнал до полуфинал за европейски клубен турнир,нещо което ще остане само мираж за отбор като Левски.Да имаме много малко фенове в сравнение с говеда и прасета,но има и доста фенове,които се отказаха да ходят на стадиона заради тази 13 годишна апатия,която е в клуба благодарение на Венци Стефанов.Как може да кажеш че няма нужда от отбори като Славия и Локото дали на България толкова големи спортисти(не само футболисти),печелили европейски,световни и олимпийски медали за страната ни и карали да ревем от щастие вдигай гордо български трибагреник.Засрами се,че си българин бе мухляк.
Закс, виж сега пич... Чудех се дали изобщо да ти отговарям, щото твоето не се нуждае от коментар, ама като съм почнал...
Викаш голям град трябва зад гърба, а?
Град Борисов, Беларус - 151 000 жители... Хм! Чудя се това голям или малък град е за държава като Беларус!?
Така... Нека да поразгледаме фактите... Беларус е само около 2 пъти по-голям по площ от България и е с население приблизително 9 700 000 жители, т.е. с около 2 милиона повече от нашето население. Имайки предвид това, можем да приемем, че двете страни са почти паритетни по население... Като вземем предвид и факта, че столицата им Минск по население е колкото София (около 1 800 000 жители), излиза, че гр. Борисов е един сравнително голям град с население колкото нашата Стара Загора...
Такаааа - какво имаме сега... Бивша съветска република (с всичките негативи, произтичащи от това), с население почти колкото нашето, със столица, почти колкото нашата и с възможности (финансови) пак почти колкото нашите... Схващаш ли накъде бия? Дотук всичко изглежда еднакво, даже и буквата "Б", с която започват имената на тези две държави, само дето Беларус ни води с 1:4 във футбола...
А, какво ше кажеш?
Викаш голям град трябва зад гърба, а?

Град Борисов, Беларус - 151 000 жители... Хм! Чудя се това голям или малък град е за държава като Беларус!?

Такаааа - какво имаме сега... Бивша съветска република (с всичките негативи, произтичащи от това), с население почти колкото нашето, със столица, почти колкото нашата и с възможности (финансови) пак почти колкото нашите... Схващаш ли накъде бия? Дотук всичко изглежда еднакво, даже и буквата "Б", с която започват имената на тези две държави, само дето Беларус ни води с 1:4 във футбола...
А, какво ше кажеш?

Когато си прост, то е завинаги!
АХхахахахах!!Това не е само в България, ФК Лондон (днес Цхелсеа), кога са имали фенове?Когато дойде Абрамович и наля парите!
[center]
[/center]

- pasaden
- Контакти:
Винаги съм го казвал.Нищо против Литекс, обаче просто не им е мястото там.Не може стадиона ти да е 5000 човека , да играеш в ЕКТ и да си на прага да влезеш и да не можеш да си напълниш стадиона!!!!
Навремето ако Ганчев беше успял да измъкне Ботев от ноктите на Селския, няма да ви казвам какво щеше да е на Колежа на мачовете в ЕКТ.
Ама съдба.......В Ловеч той е царя.Той коли ,той беси и у е добре......жалко ,защото ако беше взел отбор с традиции в А група и готова школа, щеше да постигне много повече.
Евала на момчетата от Ловеч ,които се опитват да разбият апатията по трибуните, но за съжаление са малцинство
П.С. към тоя над мен.Челси са нямали фенове преди Абрамович ,така ли?????
Ти си за доктор бе човек
Навремето ако Ганчев беше успял да измъкне Ботев от ноктите на Селския, няма да ви казвам какво щеше да е на Колежа на мачовете в ЕКТ.
Ама съдба.......В Ловеч той е царя.Той коли ,той беси и у е добре......жалко ,защото ако беше взел отбор с традиции в А група и готова школа, щеше да постигне много повече.
Евала на момчетата от Ловеч ,които се опитват да разбият апатията по трибуните, но за съжаление са малцинство
П.С. към тоя над мен.Челси са нямали фенове преди Абрамович ,така ли?????
Ти си за доктор бе човек
100 години символ на Пловдив