Браво и успех на ЦСКА (от майка България)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Браво и успех на ЦСКА (от майка България)
Добър вечер на всички червени фенове !! Да започна с това, че сам Левскар с главно "Л" , искам да изкажа задоволството и радостта си от вашата победа и най-вече вашата игра !! Дори по долу братята левскари да ме псуват ,че сам "чорбар под прикритие" , искам да кажа ,че не сам и във вените ми тече Левскарска кръв !! Пожелавам ви успех за напред и искам да ви кажа, че с тази игра заслужавате много !! Успех и на Литекс !! BTW Кержаков може да си го сложи в газа деба мизерника и неговите изказвания !!!

You'll never walk alone!!
Re: Браво и успех на ЦСКА (от майка България)
Сега твоите ще те разкъсат.Иначе БЛАГОДАРЯ!
Евала на доблестни левскари като теб!
Speranza написа:Добър вечер на всички червени фенове !! Да започна с това, че сам Левскар с главно "Л" , искам да изкажа задоволството и радостта си от вашата победа и най-вече вашата игра !! Дори по долу братята левскари да ме псуват ,че сам "чорбар под прикритие" , искам да кажа ,че не сам и във вените ми тече Левскарска кръв !! Пожелавам ви успех за напред и искам да ви кажа, че с тази игра заслужавате много !! Успех и на Литекс !! BTW Кержаков може да си го сложи в газа деба мизерника и неговите изказвания !!!

велики и горди !!!!!!!!!!!! благодаря ти ЦСКА
Speranza написа:Добър вечер на всички червени фенове !! Да започна с това, че сам Левскар с главно "Л" , искам да изкажа задоволството и радостта си от вашата победа и най-вече вашата игра !! Дори по долу братята левскари да ме псуват ,че сам "чорбар под прикритие" , искам да кажа ,че не сам и във вените ми тече Левскарска кръв !! Пожелавам ви успех за напред и искам да ви кажа, че с тази игра заслужавате много !! Успех и на Литекс !! BTW Кержаков може да си го сложи в газа деба мизерника и неговите изказвания !!!

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Първо честита победа. Не съм гледал мача, но щом сте победили явно сте заслужили. А и сте ги обърнали.Какво по хубаво от това малка България да има 3 отбора в групите. Успех пък да си пожелаеме да се срещнем извън групите. 

Завинаги оставам аз Левскар !
Верен на отбора си до край !
Аз неще го предада !
За нищо на света !
За Левски аз на всичко съм готов !
Але але але ..............
Верен на отбора си до край !
Аз неще го предада !
За нищо на света !
За Левски аз на всичко съм готов !
Але але але ..............
- delqnski47
- Контакти:
heegs написа:Първо честита победа. Не съм гледал мача, но щом сте победили явно сте заслужили. А и сте ги обърнали.Какво по хубаво от това малка България да има 3 отбора в групите. Успех пък да си пожелаеме да се срещнем извън групите.
Пич,искам да кажа че котарака ти е невероятен

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
heegs написа:Първо честита победа. Не съм гледал мача, но щом сте победили явно сте заслужили. А и сте ги обърнали.Какво по хубаво от това малка България да има 3 отбора в групите. Успех пък да си пожелаеме да се срещнем извън групите.
на финала

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- maximalniq
- Контакти:
Наистина ЕВАЛА.Чакам Левски - ЦСКА ,финал на ЛЕ

Последна промяна от maximalniq на 27 авг 2009 22:11, променено общо 1 път.