Дебрецен-Левски[Официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ШОК!!!!! РАБЕХ аут срешу Дебрецен
Лъвчета поправете ме но май гори заради картони.Кои трябва да го замени???
- monster1011
- Контакти:
Re: ШОК!!!!! РАБЕХ аут срешу Дебрецен
Пич това се знае отдавна, по един жълт картон получи и в двата мача срещу Baki
- monster1011
- Контакти:
litex02 написа:Колко картона тряба да имаш за да не играеш
2 в квалификациите, после за групавата всичко се чисти
Който и да го замени измежду Генев и Милиев няма да се представи зле!!! Сигурен съм!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- The deacon
- Контакти:
И кое му е толкова шоковото?! Личното ми мнение е, че в момента Рабех не е в най-добрата си форма и това беше причината за получаването на картони! А да не говорим, че в интерес на истината още първия мач трябваше да бъде изгонен за безумното си влизане в главата на бразилския дългуч!!! Съвсем резонно е да играе някой от Милиев или Генев! Според мен Генев стои по-добре, но в крайна сметка треньора ще си прецени кой от двамата да играе! Не трябва да се пренебрегва и факта, че въпроният мароканец, вероятно ще бъде трасфериран до края на годината и не е лошо, да се обиграва нов вариант на двойката централни защитници!
The deacon написа:И кое му е толкова шоковото?! Личното ми мнение е, че в момента Рабех не е в най-добрата си форма и това беше причината за получаването на картони! А да не говорим, че в интерес на истината още първия мач трябваше да бъде изгонен за безумното си влизане в главата на бразилския дългуч!!! Съвсем резонно е да играе някой от Милиев или Генев! Според мен Генев стои по-добре, но в крайна сметка треньора ще си прецени кой от двамата да играе! Не трябва да се пренебрегва и факта, че въпроният мароканец, вероятно ще бъде трасфериран до края на годината и не е лошо, да се обиграва нов вариант на двойката централни защитници!
Задължително трябва да се обиграват Генев и Милиев. Защото не само ще продаваме Рабех, ами и Топчо няма да играе вечно. А Генев и Милиев за бъдещето не само на Левски ами и на националния отбор. На по 21 години ако изиграят 2-3 мача в груповата фаза на ЛЕ или ШЛ ще им бъде достатъчно. И към това като добавим по 7-8 мача за шампионата смятам, че пролетта ще играят с много повече самочуствие и увереност, което е много важно за един защитник!!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- igor tomasic
- Контакти:
Смятам , че Данчо Милиев ще пасне идеално !
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
Какъв шок, това сме го обсъждали поне 10 пъти в различни теми. Това, че ти сега си разбрал значи, че толкова и се интересуваш. Иначе моя глас отива за Милиев, повече ми харесва от Генев.

Стига драми.Има кой да го замести