Българските Хулигани
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Българските Хулигани
Моля публикувайте само такива на Български фенове.Според мен това е един от най-добритеhttp://vbox7.com/play:6f114cc7
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
- love_hurts
Re: Българските Хулигани
Да хванеш да се биеш на футболни мачове, това вече ми се вижда висша форма на идиотизъм. Тези, които го подкрепят и му се радват са още по-жалки човечета.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
madhool написа:Моля публикувайте само такива на Български фенове.Според мен това е един от най-добритеhttp://vbox7.com/play:6f114cc7
Чуждопоклонник говори за Българско Хулиганство...лижи г**а на Английските подлоги и не се занимавай с това

- Бижутера
- Контакти:
sc1pt0x написа:madhool написа:Моля публикувайте само такива на Български фенове.Според мен това е един от най-добритеhttp://vbox7.com/play:6f114cc7
Чуждопоклонник говори за Българско Хулиганство...лижи г**а на Английските подлоги и не се занимавай с това
ето го точното мнение...

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Най-добрите в България http://www.youtube.com/watch?v=L1TqML1aOQU
Пропуснатото у дома, това което не е получил човек от майка си и от баща си, няма да го намери на улицата. Само съвършенно изваяни идиоти могат да приемат хулиганството за някакъв тарикатлък. Абсолютни маргинали! В нормалните държави хората ходят с жените и децата си на мач. Как у нас да заведеш детето си на мач, като там е пълно с примати и неориентирани инфантили? Някои се гордеят със себе си.
Правят си даже клубове на хулиганина
Единствените хора които те трябва да бият са родителите им! Да, да!

Всички се правите на девици нали?Но ако ви падне да пребиете някой от противников отбор няма да му простите.Закакво гоморим тогава.
ЕМИЛ написа:Всички се правите на девици нали?Но ако ви падне да пребиете някой от противников отбор няма да му простите.Закакво гоморим тогава.
Пълни глупости говориш-познавам сумати и плебеи и какво от това-да се бия с тях ли???Защо- вместо да пия бира с тях ще избивам комплекси- вие не сте наред заради такива "герои" стадионите са празни- лумпени такива- трошете си у вас...
Ккаво като е фе на друг отбор, дай да го убием- вие не сте хора....
MORSKI написа:ЕМИЛ написа:Всички се правите на девици нали?Но ако ви падне да пребиете някой от противников отбор няма да му простите.Закакво гоморим тогава.
Пълни глупости говориш-познавам сумати и плебеи и какво от това-да се бия с тях ли???Защо- вместо да пия бира с тях ще избивам комплекси- вие не сте наред заради такива "герои" стадионите са празни- лумпени такива- трошете си у вас...
Прочети эаглавието и тогава ме обвинявай в каквото си искаш
ЕМИЛ написа:MORSKI написа:ЕМИЛ написа:Всички се правите на девици нали?Но ако ви падне да пребиете някой от противников отбор няма да му простите.Закакво гоморим тогава.
Прочети эаглавието и тогава ме обвинявай в каквото си искаш
Е какво му е на заглавието???Мен то не ме интересува -аз не отговарям на него,а на глупавият ти поуст.....
Върни се в “Футбол - България”