Докога нашият "капитан" ще тежи на националите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Докога нашият "капитан" ще тежи на националите?

Мнениеот iori » 13 авг 2009 09:38

Докога, питам аз ще го търпим да носи лентата с тази апатия и безразличие. Колко време ще го чакаме да се раздаде за България? Защитавайте го колкото искате, но аз лично бих го държал на пейката, писнами да му гледам безжизнената игра.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Naskoto
Контакти:

Re: Докога нашият "капитан" ще тежи на националите?

Мнениеот Naskoto » 13 авг 2009 09:47

Напьлно сьм сьгласен с теб трябва един двапьти да не го извикат та да се стегне -евентуално-

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 13 авг 2009 09:51

Мисля,че трябва треньор който да му намери правилното място спрямо останалите играчи с които разполага.

zord
Контакти:

Мнениеот zord » 13 авг 2009 09:51

Ако искаш на негово място може да извикат Ортега той поне и на цвят го докарва ........... :)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 авг 2009 09:55

iori написа:Докога, питам аз ще го търпим да носи лентата с тази апатия и безразличие. Колко време ще го чакаме да се раздаде за България? Защитавайте го колкото искате, но аз лично бих го държал на пейката, писнами да му гледам безжизнената игра.

Докато не си сменим треньора,така ще е.Не само Бербатов,но и другите ни "звезди" имат качества.Сигурен съм,защото играят добре в клубните си отбори.Трябва ни треньор от германската или холандската школа,който да им набие в тъпите тикви,че първо трябва да си изиграят мача за Националния отбор,а след това да мислят коя мастия ще забършат в Син сити или БИАД.Щото те като си дойдат в България,само за тва мислят и бързат да свърши мача.Мъри не става за Национален треньор.Първо,защото няма авторитет пред "звездите" и второ,прекалено е зависим от нЕкои фактори.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

zlobcho

Мнениеот zlobcho » 13 авг 2009 09:56

hetfield написа:Мисля,че трябва треньор който да му намери правилното място спрямо останалите играчи с които разполага.

Дам, правилното му място е на скамейката, да топли, докато не разбере, че за националния се играе със сърце, а не с оправдания...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 авг 2009 09:58

iori написа:Докога, питам аз ще го търпим да носи лентата с тази апатия и безразличие. Колко време ще го чакаме да се раздаде за България? Защитавайте го колкото искате, но аз лично бих го държал на пейката, писнами да му гледам безжизнената игра.

Пускай си фифата в къщи на компа и ги нареждай както си искаш! Аман от лаици и папагали, прочели нещо и започват да го повтарят. Когато коментираш нещо поне мааалко трябва да разбираш от него! Пускай контра страйка и гледай жизненост колкото си искаш, а не да ни обременяваш с "проблясъците си". От вчера не знам коя подред тема вече е това!

Naskoto
Контакти:

Мнениеот Naskoto » 13 авг 2009 09:59

по скоро вьн от отбора вьн вьн

HanPagan
Контакти:

Мнениеот HanPagan » 13 авг 2009 09:59

Аэ откога го говоря това , ама тука нали само професори , дето преэ живота си топка не са виждали.Какъв супер мач бил направил срещу китайчетата , дето и Беласица ако ги срещне , ще ги направи смешни.
Истината е , че имаше период на супер форма , когато беше в Тотнъм.Откакто се махна обаче е пълна дупка.Редува 2 силни мача с 10 слаби.Эа влаченето му като 90 годишен дядка по терена е излишно да каэвам , това никога няма да го промени, натурата му е такава лентяйска и апатична.Няма никакъв живец.И снощи- колкото пъти му дадат топката , спира се и се чуди кво да я прави или се върти около оста си като пумпал.От мач на мач ,все по- жалък става.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 13 авг 2009 10:03

бербатов е класа, в това поне спор не може да има, но от доста време е в сериозна дупка и това си личи и от играта му в Юнайтед. прави са колегите, че трябва класен треньор, а според мен трябва да е от чужбина, но тогава пък има риск да не вика правилните футболисти и на перуци няма да му е кеф, затова, който слушка и папка, ще е треньор, а и така ще бъде викан и правилния вратар - да не си помислите че това ще е Гошо Вратарчето :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Национален отбор”