Барселона - Реал Мадрид

11 май, неделя, 17:15 ч., Макс Спорт 4

Олимпийски стадион ''Монтжуик''

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
bubka написа:Тук ще е някаква по-скромна загуба, тъй като Барселона се поумориха след тези 120 минути. Учудващо е как Татко Карло не може да ги литне чисто по италиански на контри, както го сториха Интер, защото с тази си тактика Барселона са супер лесни жертви. Но това до голяма степен се дължи и на аматьорското ниво на защитата този сезон чисто като индивидуални качества и напрактика реалната липса на хора, които да са чисти защитници поради контузии. Просто само правилна тактика няма да свърши работа, ако нямаш качествените изпълнители, въпреки че си мисля един Моуриньо ако барне този атакуващ формат на Барселона, ще ги жлемби с по 4-5 гола всеки мач само на контри.
CSKA69 написа:bubka написа:Тук ще е някаква по-скромна загуба, тъй като Барселона се поумориха след тези 120 минути. Учудващо е как Татко Карло не може да ги литне чисто по италиански на контри, както го сториха Интер, защото с тази си тактика Барселона са супер лесни жертви. Но това до голяма степен се дължи и на аматьорското ниво на защитата този сезон чисто като индивидуални качества и напрактика реалната липса на хора, които да са чисти защитници поради контузии. Просто само правилна тактика няма да свърши работа, ако нямаш качествените изпълнители, въпреки че си мисля един Моуриньо ако барне този атакуващ формат на Барселона, ще ги жлемби с по 4-5 гола всеки мач само на контри.
Бубка, винаги съм ти казвал, че си лаик и от футбол не разбираш :lol:
bubka написа:Тук ще е някаква по-скромна загуба, тъй като Барселона се поумориха след тези 120 минути. Учудващо е как Татко Карло не може да ги литне чисто по италиански на контри, както го сториха Интер, защото с тази си тактика Барселона са супер лесни жертви. Но това до голяма степен се дължи и на аматьорското ниво на защитата този сезон чисто като индивидуални качества и напрактика реалната липса на хора, които да са чисти защитници поради контузии. Просто само правилна тактика няма да свърши работа, ако нямаш качествените изпълнители, въпреки че си мисля един Моуриньо ако барне този атакуващ формат на Барселона, ще ги жлемби с по 4-5 гола всеки мач само на контри.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост