efbet Лига 27-ми кръг: Лудогорец - Крумовград 3:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

efbet Лига 27-ми кръг: Лудогорец - Крумовград 3:0

Мнениеот JACKO » 30 мар 2025 19:04

03.04.2025_____17:00_____Четвъртък

Стадион: "Хювефарма Арена" (Разград)

Изображение
Последна промяна от JACKO на 03 апр 2025 20:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: efbet Лига 27-ми кръг: Лудогорец - Крумовград

Мнениеот miro_rz » 31 мар 2025 14:47

След дадения мач е време да вземем този. Тук без изненада, 4:0!
Изображение

Ross_ty
Контакти:

Re: efbet Лига 27-ми кръг: Лудогорец - Крумовград

Мнениеот Ross_ty » 01 апр 2025 11:08

.....и аз съм съгласен за нова "изненада" тук - равен или загуба. Йовичевич в последното интервю, говори че ще се "продължава така" - т.е. тото мачове до края на сезона, с преценен риск да не изгубим преднината и вземем шампионската титла накрая. Така че ще има да гледаме още разочароващи мачове, дори и във финалната 4ка накрая. Жалко за феновете, но това е положението.

Ross_ty
Контакти:

Re: efbet Лига 27-ми кръг: Лудогорец - Крумовград 3:0

Мнениеот Ross_ty » 04 апр 2025 09:53

Хм, без "изненади" - Лудите ме опровергаха :) Стана що годе добър мач, срещу един от слабаците в групата, който трябва да отпадне - Крумовград са на ниво Б група, че и по-зле. Лудогорец този път игра за победата и вкарахме хубави голове - хареса ми напоритостта на Витри за първия гол, Маркус се отличи с глава - отново показва потенциал и класа и накрая голът на Куба, но там адмирации за Камара - изработи цялата ситуация, мисля че по-често трябва да играе като титуляр, Пьотровски с позициониране и точен удар само затвърди победата. За червения картон - Кайо отново разочарова, не само с игра, но и с психика - за пореден път си вади глупави картони - точно тоя път изобщо не трябваше да влиза на вратаря, от какъв зор - водиш с 2:0 остават 30 мин и ти се вреш да отнемаш топката в безмислени ситуации, като преди това за 60 мин - нищо не си показал от игра. Дано му е за урок и да се замисли докато му тече наказанието. Следващият мач с числото ще е тото мач отвсякъде - срещу ефбет отбора ще играем за коефициент - "равен" - скучно 0:0 - дано ме опровергаят пак зелените, но не мисля.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: efbet Лига 27-ми кръг: Лудогорец - Крумовград 3:0

Мнениеот miro_rz » 04 апр 2025 12:15

Напълно излишно влизане. Дано го накажат повече мачове да почива!
Изображение

Върни се в “Лудогорец”