21 кръг Ефбет лига /Крумовград - Черно море/ 15.02.25 събота 12.30ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
21 кръг Ефбет лига /Крумовград - Черно море/ 15.02.25 събота 12.30ч.
Мач по обед, на чужд терен, срещу един обновяващ се отбор с претенции за съвсем нов стил на игра, нови изпълнители.. дано покажем по-добра игра от днес на Тича и успеем да вземем победата! Надявам се на не толкова студено време, нормален терен, повече време в игра за Тиерно Бари и по-добре окомплектован състав от днешния! Успех от мен!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Re: 21 кръг Ефбет лига /Крумовград - Черно море/ 15.02.25 събота 12.30ч.
Според мен е най-важното да се успокоим малко. Това означава, че не трябва да допуснем втора проедна загуба. Искам да победим, но и един Х, който така да задържи нещата няма да е болка за умиране. Важно е да не пляснем втората поредна загуба и да влезем в дупката баш в началото на полусезона. Имаме опитни играчи и треньор, които знаят тези неща.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Двама от основните им играчи(единия е Лазар Марин)няма да играят заради червени картони.Би трябвало да ги треснем.Сериозно и нахъсано излизаме и вземаме 3т..Успех моряци..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Групата на Черно море:
Пламен Илиев, Християн Славков,
Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин,
Васил Панайотов, Мазир Сула, Берк Бейхан, Димитър Тонев, Мартин Милушев, Начо Паис, Тиерно Бари, Асен Дончев,
Исмаил Иса, Уеслен Жуниор, Брено Тайшейра, Николай Златев.
https://chernomorepfc.bg/grupata-na-che ... rumovgrad/
Пламен Илиев, Християн Славков,
Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин,
Васил Панайотов, Мазир Сула, Берк Бейхан, Димитър Тонев, Мартин Милушев, Начо Паис, Тиерно Бари, Асен Дончев,
Исмаил Иса, Уеслен Жуниор, Брено Тайшейра, Николай Златев.
https://chernomorepfc.bg/grupata-na-che ... rumovgrad/
Добре, че са няколкото юноши и 2-3 от чужденците, иначе средната възраст ще е около 34 години и половина.
Според мен, пак казвам според мен, Илиан трябва да започне от тази година да внедрява 3-4 по-млади момчета в титулярния състав. Явно е, че при нас това е най-голямото предимство-обиграността, но вече е очеизвадно застаряването на отбора. Трябва Росен и Бейхан да са несменяеми титуляри, а един от Централните плюс Д.Д да сядат на пейката. А за поста централен нападател не ми се и споменава! Как може Враца да могат да имат играч като Переа, Арда - Офор, Хебър - Макни, Славия и те изкараха едно момче онзи ден дето и на нас ни го набримчи, а ние да разчитаме на Иса, на когото мисълта му е по-скоро кога да изкара внуците в парка.
Страшно песимистично съм настроен за пролетния полусезон, а в комбинация с решението на Делиорманци да подкрепят Подуене в борбата им за второто място, шансът ни за повторение на миналогодишния успех са почти нулеви. Дано за Купата имаме успех!
Иначе в събота бием трудно 1:0.
Според мен, пак казвам според мен, Илиан трябва да започне от тази година да внедрява 3-4 по-млади момчета в титулярния състав. Явно е, че при нас това е най-голямото предимство-обиграността, но вече е очеизвадно застаряването на отбора. Трябва Росен и Бейхан да са несменяеми титуляри, а един от Централните плюс Д.Д да сядат на пейката. А за поста централен нападател не ми се и споменава! Как може Враца да могат да имат играч като Переа, Арда - Офор, Хебър - Макни, Славия и те изкараха едно момче онзи ден дето и на нас ни го набримчи, а ние да разчитаме на Иса, на когото мисълта му е по-скоро кога да изкара внуците в парка.
Страшно песимистично съм настроен за пролетния полусезон, а в комбинация с решението на Делиорманци да подкрепят Подуене в борбата им за второто място, шансът ни за повторение на миналогодишния успех са почти нулеви. Дано за Купата имаме успех!
Иначе в събота бием трудно 1:0.
ПФК Черно море
33 Пламен Илиев
2 Цветомир Панов
3 Живко Атанасов
28 Влатко Дробаров
6 Виктор Попов
29 Берк Бейхан
71 Васил Панайотов
12 Димитър Тонев
10 Мазир Сула
11 Тиерно Бари
7 Брено Тейшейра
33 Пламен Илиев
2 Цветомир Панов
3 Живко Атанасов
28 Влатко Дробаров
6 Виктор Попов
29 Берк Бейхан
71 Васил Панайотов
12 Димитър Тонев
10 Мазир Сула
11 Тиерно Бари
7 Брено Тейшейра
Най сетне Илиан се усети да спре експериментите с Димов! Крайно време беше да седне на пейката за сметка на Берк.
ГОООООООЛ!!! МАЗИР СУЛААА!!! АЙ, МОРЯЦИИИ!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Страхотно движение и асистенция за Берк и майсторски удар от малък ъгъл на Сула за гола!
Владение на топката има, но отборът е абсолютно безидеен. Няма никой, който да може да отправи някакъв сносен удар извън наказателното поле, затова и всяка атака е опит да се влезе във вратата с топката. Голът дойде в ключово време, не и без късмет.
Повечето ни опити за атаки бяха през зоната на Бари, от ляво през Тонев бяхме доста по-пасивни. И на двамата това им е втори мач за Черно Море, така че тепърва предстои да покажат какво могат.
Брено отново е анонимник по терена и липсата на нападател е крещяща. Няма как с него, Уеслен и Иса да очакваме голове. Стряскащото е, че общо имат 4 гола, а още по-стр
Берк задължително трябва да е титуляр, няма закъде да го бави Илиев. Димов сяда на пейката и помага в мачове, където има нужда от опит и стабилност в защита. Като се погледне и това, че средната възраст на отбора е пенсионерска, то подмладяването трябва да е ударно. Росен също трябва да играе повече, дали на мястото на Дробаров, дали на Живко, но трябва да записва повече минути.
Повечето ни опити за атаки бяха през зоната на Бари, от ляво през Тонев бяхме доста по-пасивни. И на двамата това им е втори мач за Черно Море, така че тепърва предстои да покажат какво могат.
Брено отново е анонимник по терена и липсата на нападател е крещяща. Няма как с него, Уеслен и Иса да очакваме голове. Стряскащото е, че общо имат 4 гола, а още по-стр
Берк задължително трябва да е титуляр, няма закъде да го бави Илиев. Димов сяда на пейката и помага в мачове, където има нужда от опит и стабилност в защита. Като се погледне и това, че средната възраст на отбора е пенсионерска, то подмладяването трябва да е ударно. Росен също трябва да играе повече, дали на мястото на Дробаров, дали на Живко, но трябва да записва повече минути.