efbet Лига 20-ти кръг: Левски - Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

efbet Лига 20-ти кръг: Левски - Лудогорец

Мнениеот JACKO » 06 яну 2025 14:53

08.02.2025____________18:00____________Събота

Стадион: "Виваком Арена Георги Аспарухов" (София)

Изображение

tmanolov
Контакти:

Re: efbet Лига 20-ти кръг: Левски - Лудогорец

Мнениеот tmanolov » 06 яну 2025 15:16

Поздравления за ентусиазма ти да правиш теми - ако е и безплатно, само от любов към клуба ти, мога единствено двойно да адмирирам! Конкретно за този мач си мисля, че трябва да ни го дадете - все пак нашият "мажо" е на същата каишка като вашия, така че ще имаме да връщаме, когато се наложи, а пък и на нас победата ни трябва за легитимиране на новия тренер, докато за вас този мач е без значение, а и си имате ЕКТ, за които да мислите. Някога ходех и чаках този мач с нетърпение, сега ми е все тая и дори няма да се размърдам да ида на стадиона, а си букнах една Гран Канария и може да посетя мач на Лас Палмас - приоритети :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 06 яну 2025 15:24

Благодаря! Аз с нетърпение чакам всеки един мач на Лудогорец! Всеки който ме познава, знае че когато Лудогорец играе, е празник за мен! Поздрави!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 07 яну 2025 18:35

Не става така....Лудогорец няма да загуби този мач. 2-2 ми се върти в главата синя....

Ross_ty
Контакти:

Мнениеот Ross_ty » 08 яну 2025 16:33

И аз мисля, че Лудогорец ще играе за победа срещу сините - при победа титлата е гарантирана на 99%. Всъщност това е най-силния съперник през пролетта, всички останали мачове са срещу отбори с 2-3 класи по-слаби от нас, може би и мачът срещу Черно море ще е оспорван и това е всичко. Даже и 2 равни, срещу моряците и левскарите, ни устройват - тоя сезон разликата в точките е голяма.

На линия
krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 11 яну 2025 20:31

Чужденците в Лудогорец играят за лятна ваканция. Колкото по-рано осигурим титлата, толкова по-рано ще отлетят.
Така че, изобщо не зависи от отношението на треньори и разни други. Те са нахъсани.
Ако могат да ги навият за равен, но не ми се вярва.
Ех, Левски не са толкова слаби. Добре са и могат и да победят.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Лудогорец”