18 кръг Ефбет лига /Черно море - Локомотив 1929 Сф/ 03.12.24 вторник 15.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
18 кръг Ефбет лига /Черно море - Локомотив 1929 Сф/ 03.12.24 вторник 15.00ч.
Три поредни гостувания - три страхотни победи! Дотук добре. Връщаме се на "Тича" във вторник и трябва по същия, много сериозен и отговорен начин да подходим и да си вземем мача! И то не с треперене до края с един гол разлика, ами сигурно и безапелационно! Трябва да имаме настроението и най-вече самочувствието за това! Освен, че "Тича" е нашата крепост и нямаме загуба там, но и в момента играем добър, силен и смазващ на моменти футбол, което трябва да ни дава това самочувствие и нагласа да мачкаме! Дано не сътворим някаква нотка на подценяване.. това не трябва да допускаме. Успех от мен!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: 18 кръг Ефбет лига /Черно море - Локомотив 1929 Сф/ 03.12.24 вторник 15.00ч.
3-0
Черно море-вицешампион на България за 2024г.
-
- Контакти:
Re: 18 кръг Ефбет лига /Черно море - Локомотив 1929 Сф/ 03.12.24 вторник 15.00ч.
Поради някаква причина преди последните 4 мача най-много се притеснявам за последния във Враца. Почти бях сигурен, че отнасяме Числото - там нещата са ясни - Цеката спря парите, съдиите не помагат, треньора е класически физкултурник - тези ни бяха вързани в кърпа. Септември - за мен категорично слаб отбор от който другите си патят защото го подценяват, бях убеден, че играем ли сериозно - 3те точки са ни сигурни. Локо Сф е същото като Септември - единствено не бива да ги подценяваме, само това и ги отнасяме твърдо. Написах го преди този финален слалом - можем да завършим само с победи вкл и над Славия, но по някаква причина много ме притеснява мача във Враца. Много ще е тежко там, убеден съм - терен по-лош от днешния и съперник, който единствено се рита здраво и напред един класен нападател като Переа дето не знам що не го привлечен при нас хаха. Но ще го мислим след Локо Сф, дорук добре, да не се изложим точно у дома.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Наистина най притесняващиат ни мач е този срещу Ботев Враца.Играят мъжки,бият се за всяка топка и разчитат на Перейра да вкара,което той и прави.Според мен това е нападателят с най сериозно присъствие в наказателното поле на противниците и в тъй наречените последни 30 метра.И аз бих желал да го видя при нас,или поне някой подобен на него.Но с нашите нива на заплати това е просто мечта,което осъзнавам напълно и ще си остане само мечта.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
-
- Контакти:
Със сигурност Ботев Вр не му плаща повече, отколкото би взел тук. Класа голяма е за България и дано Илиан се огледа в него.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Ако не ни вкарате бърз гол ще берете ядове.
Като цяло ние сме катастрофа тая година,а имаме и много контузени.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
favaca8888 написа:Ако не ни вкарате бърз гол ще берете ядове.
Ядове? С течение на мача ставате по-добри ли? Винаги сте ни били най-лесното домакинство, Дори и от Б група сме ви били за купата на СА. Като добавим и това, че в цялата история на този двубой не сте идвали повече от 10 човека агитка, какви ядове, какви 5 лева?
-
- Контакти:
Ent написа:favaca8888 написа:Ако не ни вкарате бърз гол ще берете ядове.
Ядове? С течение на мача ставате по-добри ли? Винаги сте ни били най-лесното домакинство, Дори и от Б група сме ви били за купата на СА. Като добавим и това, че в цялата история на този двубой не сте идвали повече от 10 човека агитка, какви ядове, какви 5 лева?
Казвам какво мисля,не може ли ?
Аз съм бил от тези десет човека и помня последните ни 3 гостувания на Тича.1-0 победа с гол на Бранеков,1-1 като се завърнахме с гол на Валентин Николов и загуба с 0-3.Помня и едно яко 2-2 като поведохте с 2-0 и изравнихме с десет
негърчета.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
favaca8888 написа:Ent написа:favaca8888 написа:Ако не ни вкарате бърз гол ще берете ядове.
Казвам какво мисля,не може ли ?
Аз съм бил от тези десет човека и помня последните ни 3 гостувания на Тича.1-0 победа с гол на Бранеков,1-1 като се завърнахме с гол на Валентин Николов и загуба с 0-3.Помня и едно яко 2-2 като поведохте с 2-0 и изравнихме с десет
негърчета.
Така и не разбрах откъде ще ни дойдат ядовете? Няма по-беззъб отбор от вашия. Тва, че две години поред правим най-слабите си мачове срещу вас, случайно или умишлено, те кара да прогнозираш ядове при липса на ранен гол, така ли? Аз пък си мисля, че ще бъдете унижени. Вашето подобие на отбор е във всеки един аспект на ниво Б група. Относно публиката ви, никога няма да забравя как бяхме трима човека в барчето ви и не посмяхте да влезете. Белите чифути при идентична ситуация поне дойдоха да ни се молят за приятелство.
Кой е със зъби и кой е без зъби ще е ясно около 17:00 часа. Времето днес бива, терена едва ли ще е проблемен. Влезем ли сериозно в мача наистина няма да имаме проблеми. От друга страна видяхме какво се случи в първия ни мач- бяхме безобразни и си паднахме като пичове. срещу Славия също. Локомотив малко случайно спечелиха срещу Берое, и днес очаквам да са 6-7 човека отзад. Разбира се всеки избира тактиката си според възможностите си. Кешеру като една стара лисица би ни бил много полезен в наказателното поле.