12.12.2024____19:45____Четвъртък
Стадион: Хювефарма Арена (Разград)
ЛЕ: Основна фаза, мач 6: Лудогорец - АЗ Алкмар 2:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
На линияJACKO
- Контакти:
ЛЕ: Основна фаза, мач 6: Лудогорец - АЗ Алкмар 2:2
Последна промяна от JACKO на 13 дек 2024 07:02, променено общо 1 път.
Re: ЛЕ: Основна фаза, мач 6: Лудогорец - АЗ Алкмар
Едно оптимистично 2:0 от мен (1:0 също става). Дано стане хубав мач с повече голове за нас :)
АЗ са стабилен отбор, ей го биха Аякс преди няколко дни.
Ще се радвам на Х!
Ще бъде към 3 градуса, но ще заведа децата.
Ще се радвам на Х!
Ще бъде към 3 градуса, но ще заведа децата.
-
Айде честито 2-2. След лошото първо полувреме не се виждаше как ще се вземе нещо от тоя мач. Жалко само че Чочев не остави топката на Пьотровски при онова положение, а му я взе от по-неудобно положение, иначе поляка щеше да скъса мрежата за 3-2 ! Квото такова... победа над Мидтиланд и после равен във Франция срещу Лион, мисля че 7 точки ще са достатъчни за класиране в диапазона 17-24 място !
Рашка капут, Буданов салют !
Re: ЛЕ: Основна фаза, мач 6: Лудогорец - АЗ Алкмар 2:2
1.Лацио
2.Атлетик
3.Андерлехт
Така е класирането на този етап, просто да се види с кого сме играли!
2.Атлетик
3.Андерлехт
Така е класирането на този етап, просто да се види с кого сме играли!
Re: ЛЕ: Основна фаза, мач 6: Лудогорец - АЗ Алкмар 2:2
Наистина най-силните отбори ни се паднаха и Лудогорец достойно се представя (Лацио, Билбао, Антерлехт и Лион са на първите 4и места в момента) - снощи отново голям мач и страхотна игра второто полувреме. Лично аз очаквах друго развитие на мача - 1то полувреме затворена игра, като от мача с Лацио и 2то по-активни и атакуващи, уви АЗ са добър отбор с добър треньор и ни надиграха и тактически и физически. Използвайки факта, че Лудите трудно играят първите минути срещу силни противници, те дадоха максимума и материализираха 2 гола. Адмирации за АЗ - много силен отбор с много млади момчета, за които тепърва ще слушаме, но и адмирации за нашите - не се отчаяха, не се предадоха и 2то полувреме показаха класа и добра игра. Маркус, Чочев, Нареси и "Културиста" - Културулуш ще маркирам - всеки един от тях направи страшно много за отбора, да не забравим и Падт - пази силно, въпреки,че пусна 2 гола. Има още два мача - надежда има, Митиланд са средна ръка отбор напоследък и може да ги бием, но Лион са много силен отбор - освен ако решат последният мач да играят с резервите - те са 99% класирани - на 4тото място са. Дано имаме късмет и вземем 2 победи. Браво на отбора и треньорите - радвате феновете.