Купа на България (1/16-финал)
30 октомври 2024 г., сряда, 17:00 ч:
Пирин (Благоевград) - Левски (София)
Стадион "Христо Ботев" - в гр. Благоевград
Купа на България: Пирин (Благоевград) - Левски (София), Сряда от 17:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на България: Пирин (Благоевград) - Левски (София), Сряда от 17:00 ч.
Отборът влиза в ритъм и гледа към следващият кръг. 1-3
Цяла есен играем само с ментета. 8-)
Очаквам труден мач , защото сме неубедителни във всяка фаза на играта. Почти няма мач, в който да съм спокоен и сигурен, че няма да го загубим. 0:1 в последната минута или 3:5 с дузпи.
Очаквам труден мач , защото сме неубедителни във всяка фаза на играта. Почти няма мач, в който да съм спокоен и сигурен, че няма да го загубим. 0:1 в последната минута или 3:5 с дузпи.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
NOMER14 написа:Тези кой Пирин са?
Перун (Кресна) :mrgreen: Ама то дето Перун, там и Орбел, та и Пирин. Язък, че мачът е утре - щях да взема децата от баба им в четвъртък у Благоев, та можеше да се доредя за мача, ама греда. Иначе винаги съм се чудил кой град носи по-обидно за населението му име - Благоевград, Димитровград или Стамболийски :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:NOMER14 написа:Тези кой Пирин са?
Перун (Кресна) :mrgreen: Ама то дето Перун, там и Орбел, та и Пирин. Язък, че мачът е утре - щях да взема децата от баба им в четвъртък у Благоев, та можеше да се доредя за мача, ама греда. Иначе винаги съм се чудил кой град носи по-обидно за населението му име - Благоевград, Димитровград или Стамболийски :oops:
Михайловград, Коларовград, Толбухин, Сталин...
NOMER14 написа:tmanolov написа:NOMER14 написа:Тези кой Пирин са?
Михайловград, Коларовград, Толбухин, Сталин...
Бяха преди, говоря ти за 2024 :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Нямат си български аналози на имена.
Чакай, бе...Сандански, Гоце Делчев...
А Велинград?
Сега проверих - много градове с имена на личности. Нека не пипаме хановете.
Чакай, бе...Сандански, Гоце Делчев...
А Велинград?
Сега проверих - много градове с имена на личности. Нека не пипаме хановете.
- Странджата
- Контакти:
Велинград носи името на славната партизанка Вела Пеева - да не я бъркате с някоя от сестрите Палавееви :), щото не е документирано да е била палава из землянките....
пластмасов??? Няма начин да вземем мача.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!