От днес билетите за домакинския мач с Люксембург (12.10) на стадион “Христо Ботев” в Пловдив вече са в онлайн продажба и могат да бъдат закупени оттук:
https://ticket.kolezha.bg/widget/17/11947/1000519
1 лв от всеки продаден билет ще отиде за изграждането на паметник на легендарния нападател на Ботев Пловдив и националния отбор Динко Дерменджиев-Чико! С екипа на националния тим и олимпийската селекция Дерменджиев има изиграни 57 мача, в които отбелязва 19 гола, като участва на три световни първенства. Той си отиде от този свят на 1 май 2019 г., но остава завинаги един от най-важните членове на българското футболно семейство.
От 9 октомври талони ще се продават и на билетната каса на ст. „Христо Ботев“ (достъпът на непълнолетни лица ще става само с декларация за придружител), а цените са, както следва:
Сектор А – 25 лв.
Сектор B – 15 лв.
Сектор C – 20 лв.
Сектор D – 15 лв.
ЗАЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ!
ЛН /България - Люксембург - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ЛН /България - Люксембург - 0:0 FT
Последна промяна от ogrizko на 13 окт 2024 11:51, променено общо 1 път.
- olympic teteven
- Контакти:
- rasputin_nk
- Контакти:
Re: ЛН: България - Люксембург 12.10 събота
Списък на играчите:
Вратари: Димитър Митов (Абърдийн), Иван Дюлгеров (ЦСКА), Светослав Вуцов (Славия)
Защитници: Алекс Петков (Шльонск), Симеон Петров (Шльонск), Валентин Антов (Кремонезе), Фабиан Нюрнбергер (Дармщат), Виктор Попов (Черно море), Живко Атанасов (Черно море), Християн Петров (ЦСКА), Иван Турицов (ЦСКА)
Полузащитници: Илия Груев (Лийдс), Георги Костадинов (АПОЕЛ Никозия), Филип Кръстев (Цволе), Здравко Димитров (Бодрум), Серкан Юсеин (Крумовград), Васил Панайотов (Черно море), Илиан Илиев (ЦСКА), Ивайло Чочев (Лудогорец)
Нападатели: Кирил Десподов (ПАОК), Мартин Минчев (Ризеспор), Георги Минчев (Юмраниеспор), Александър Колев (Левски), Станислав Иванов (Арда), Радослав Кирилов (ЦСКА 1948)
Вратари: Димитър Митов (Абърдийн), Иван Дюлгеров (ЦСКА), Светослав Вуцов (Славия)
Защитници: Алекс Петков (Шльонск), Симеон Петров (Шльонск), Валентин Антов (Кремонезе), Фабиан Нюрнбергер (Дармщат), Виктор Попов (Черно море), Живко Атанасов (Черно море), Християн Петров (ЦСКА), Иван Турицов (ЦСКА)
Полузащитници: Илия Груев (Лийдс), Георги Костадинов (АПОЕЛ Никозия), Филип Кръстев (Цволе), Здравко Димитров (Бодрум), Серкан Юсеин (Крумовград), Васил Панайотов (Черно море), Илиан Илиев (ЦСКА), Ивайло Чочев (Лудогорец)
Нападатели: Кирил Десподов (ПАОК), Мартин Минчев (Ризеспор), Георги Минчев (Юмраниеспор), Александър Колев (Левски), Станислав Иванов (Арда), Радослав Кирилов (ЦСКА 1948)
Досега почти не съм критикувал повиквателните на Илиян Илиев, но този път са меко казано странни. Не знам дали не почнаха и на него да му влияят мениджъри и президенти на футболни клубове... Дано не съм прав, но имам чувството, че в тези 2 мача ще се провалим могъщо.
Иван Дюлгеров търка пейката на 11-тия в А група. Синчето, Турицов и Християн Петров и те не са титуляри. Онзи ден Груев се контузи и няма да играе 1 месец. И Илиян вика на негово място футболист на 13-тия в А група - Иван Минчев от Славия. При положение, че имаме титуляр в едно от топ 6 първенствата в Европа - Андриан Краев в Каса Пиа в Португалия. Петко Христов е капитан на втория в Серия Б и в чудесна форма, а се викат на неговата позиция играчи на последния в Полша. Кристиян Димитров е твърд титуляр във втория в А група, а го няма. А уж щяха да се викат играчи играещи редовено и във форма.
Тотално е забравил за играчи като Лукас Петков и Йоан Стоянов, които играят често в клубовете си. Вместо тях се викат играчи от слабата А група.
Не знам, дано ме опровергае, но въпреки цялата липса на играчи и потенциал, все ми се струва, че не са това най-добрите играчи и играчите в най-добра форма.
Иван Дюлгеров търка пейката на 11-тия в А група. Синчето, Турицов и Християн Петров и те не са титуляри. Онзи ден Груев се контузи и няма да играе 1 месец. И Илиян вика на негово място футболист на 13-тия в А група - Иван Минчев от Славия. При положение, че имаме титуляр в едно от топ 6 първенствата в Европа - Андриан Краев в Каса Пиа в Португалия. Петко Христов е капитан на втория в Серия Б и в чудесна форма, а се викат на неговата позиция играчи на последния в Полша. Кристиян Димитров е твърд титуляр във втория в А група, а го няма. А уж щяха да се викат играчи играещи редовено и във форма.
Тотално е забравил за играчи като Лукас Петков и Йоан Стоянов, които играят често в клубовете си. Вместо тях се викат играчи от слабата А група.
Не знам, дано ме опровергае, но въпреки цялата липса на играчи и потенциал, все ми се струва, че не са това най-добрите играчи и играчите в най-добра форма.
[center][/center]
И моето лично мнение е, че Анди Краев, Светослав Ковачев, Петко Христов, Йоан Стоянов и Георги Миланов трябваше да бъдат повикани, но все пак Илиян Илиев познава най-добре качествата на футболистите и кой би му свършил работа в конкретния мач. Засега селекционерът показва, че заслужава доверие, той носи отговорността за състава и затова трябва да бъде подкрепен.
Пожелавам от сърце успех на отбора в двата мача и дано успеем да вземем поне 4 точки.
Пожелавам от сърце успех на отбора в двата мача и дано успеем да вземем поне 4 точки.
Идеята е да има едно ядро и да няма голямо текучество. Щом като засега показваме някакви резултати, може би нещата не трябва да се бутат. След тия 2 мача ще видим има ли нужда от промяна.
ogrizko написа:Идеята е да има едно ядро и да няма голямо текучество. Щом като засега показваме някакви резултати, може би нещата не трябва да се бутат. След тия 2 мача ще видим има ли нужда от промяна.
Точно така!
ogrizko написа:Идеята е да има едно ядро и да няма голямо текучество. Щом като засега показваме някакви резултати, може би нещата не трябва да се бутат. След тия 2 мача ще видим има ли нужда от промяна.
Това каза и той на пресконференцията, но все пак - Алекс Петков и Симеон Петров са в последния в Полша и всеки мач им вкарват по 3-4 гола на отбора, а те са защитници. Християн Петров, синчето, Чочев и Турицов също не бяха извикани за предишните мачове, така че и тази му логика на Илиян издиша. Ядрото нека си го има, но не е казано, че не трябва да се правят промени съобразно формата на играчите и игровите им минути в клубните отбори. А и какво значи ядро при нас? За мен това са играчи, които или играят от много години в националния, утвърдили са се като качествени за нашите стандарти играчи или са млади и талантливи. Такива за мен са Десподов, Георги Костадинов, Митов, Филип Кръстев, Груев, Антов. Но те така или иначе се викат и като ги изключим тях, за мен другите може доста да варират според формата си.
[center][/center]
Респект към феновете от Пловдив. Много е важно футболистите да се подкрепят. Явно е ,че в София не става. Дано се насладят на играта и победа. Заслужават го.