12/8/ кръг Ефбет лига /Черно море - Арда/ 15.09.24 неделя 17.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

12/8/ кръг Ефбет лига /Черно море - Арда/ 15.09.24 неделя 17.00ч.

Мнениеот Iceberg » 03 сеп 2024 11:42

Продължават глупостите и слугинажите на тези от БФС към определени отбори. Разбъчкаха програмата, за да угодят на някои, а на други пък навредиха, но това тях не ги интересува. Важното е да се подгъзува и угажда на някои /в случая на припознатите неудачници/!?! На нас май не навредиха или поне на първо четене не забелязвам. Както и да е, ние трябва задължително да си вземаме домакинствата. Арда са коварен отбор, не лош и мача няма да е толкова лек мисля. Просто трябва да излезем сериозно, да си покажем играта и да няма подценяване или отпускане. Успех от мен, дано няма контузии и националите ни се завърнат здрави и боеспособни.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Re: 12/8/ кръг Ефбет лига /Черно море - Арда/ 15.09.24 неделя 17.00ч.

Мнениеот ShooterMan » 04 сеп 2024 19:40

Аз съм оптимист за Арда. Това е един от отборите, с които играем лесно. Което в никакъв случай не трябва да значи да се разпуснем. По-качествения отбор сме и трябва да победим.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 05 сеп 2024 15:13

С Арда се играе приятен футбол, но не побеждаваме лесно. Миналата година пак Васката трябваше да вкарва и успяхме да ги победихме с гол в края на мача. Бе много много красиво попадение. В по-предишния сезон пък ни бутнаха супер левашки гол от тъч... и взеха точка.
За Арда бих казал, че този сезон играят добър футбол. Затова допуснаха и само две загуби - едната в Разград, а за другата (от градския съперник) има хора, които знаят точните обстоятелства. Така да кажем.
Арда са сериозен отбор.
Очаквам оспорван мач, през който да преминем с победа, след което да се подготвим както трябва за Коритото.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 10 сеп 2024 23:07

ГС: Радослав Петров Гидженов АС1: Георги Валентинов Стамболджиев АС2: Йордан Петров Петров

4-ТИ: Михаел Петков Павлов ВАР: Георги Милков Гинчев АВАР: Георги Йорданов Дойнов

СН: Георги Василев Йорданов

TheSailor

Мнениеот TheSailor » 10 сеп 2024 23:53

Очаква ни сериозен мач, дано да измъкнем 3-те точки. По-важни са обаче следващите 3 точки !!!
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 15 сеп 2024 17:36

Трима за смяна още първото полувреме - Брено, Дончев и Димов.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 15 сеп 2024 19:25

Измъкнахме се с малко късмет и много желание от Сула, Пашеко и Кешерю.
Най-лошия ни мач от много време насам.
Дано е само моментно отпускане.
Все пак, похвално е, че намерихме сили да изравним.
Поздравявам ПУБЛИКАТА и ОТБОРА!!!
Напред "МОРЯЦИ"
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 15 сеп 2024 21:06

'enki' написа:Трима за смяна още първото полувреме - Брено, Дончев и Димов.

Илиан сам направи мача труден и изнервен за отбора и публиката. От тези тримата Брено и Димов нямаха място на терена в този мач, а Дончев трябваше да бъде сменен още първото полувреме след като се видя ,че по лявото крило е меко казано неориентиран. На Брено в достатъчно мачове му се даде шанс за да се разбере,че е менте. Въпреки,че Димов е абсолютно безполезен в такива домакински мачове Илиан продължава да робува на имена. Видя се ,че отборът заигра офанзивно и добре чак след смяната на Димов. Това е като дежавю в домакинските ни мачове,но този път късметът не ни покри. И ако не беше гениалният пас на Кешеру към Пашеко за асистенцията този мач го губихме! Гидженов си го знаем,но човекът вложи целия си съдийски талант, за да не позволи моряците да победят. 1/4 от мача не се игра именно заради Гиджена който използваше всеки удобен случай за да бави умишлено играта. Само в скромното продължение от 6 мин , то 3мин не се играха заради лежането и спирането на играта след фала на Кешеру и заради дългия ВАР при нашия гол! Но Гиджена не ,че искаше да подпира Арда, а просто с мисъл за Левски искаше да спъне Черно море!

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 15 сеп 2024 21:45

В 16:10 с влизането на Тича разбрах, че няма да победим. Един набор ме беше изпреварил и беше заел мястото ми за победи. По принцип кофти резултат, но има и полза. Илиан също е суеверен. Ако бяхме победили, състава щеше да се повтори в следващия мач и нямаше да победим. На коритото ще има 2 или 3 смени сред титулярите и ще ги изплющим. Трябва да се отбележи прогреса на Едгар. От същата позиция в Разград се опита да ме нацели, а днес даде асистенция.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 15 сеп 2024 22:04

helemong написа:В 16:10 с влизането на Тича разбрах, че няма да победим. Един набор ме беше изпреварил и беше заел мястото ми за победи. По принцип кофти резултат, но има и полза. Илиан също е суеверен. Ако бяхме победили, състава щеше да се повтори в следващия мач и нямаше да победим. На коритото ще има 2 или 3 смени сред титулярите и ще ги изплющим. Трябва да се отбележи прогреса на Едгар. От същата позиция в Разград се опита да ме нацели, а днес даде асистенция.

Следващия мач започваме със сигурност без Брено, вероятно и без Дончев.

Върни се в “Черно море”