ВЛ: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 01.09.2024 г. 18:00 FT: 0:3
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ВЛ: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 01.09.2024 г. 18:00 FT: 0:3
Кръг: 3-ти
Дата: 01.09.2024 г.
Час: 18:00
Стадион: Олд Трафорд
ТВ:
Онлайн: https://livetv764.me/bg/webmasterinfo/
Статистика:
Referee: Anthony Taylor (pictured). Assistants: Gary Beswick, Adam Nunn. Fourth official: Sam Barrott. VAR: John Brooks. Assistant VAR: Harry Lennard.
Останалите мачове от 3 кръг:
31.08.2024 г. - събота
- - пряко по 14:30
- - пряко по 17:00
- - 17:00
- - пряко по 19:30
01.09.2024 г. - неделя
- - пряко по 15:30
- - пряко по 15:30
Последна промяна от Ponko на 01 сеп 2024 19:57, променено общо 2 пъти.
Re: ВЛ: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 01.09.2024 г. 18:00
Благодарности към 1914.1902 за това откъде да използвам емблемите на останалите клубове.
Благодаря за темата, чудесна е!
Мисля, че ни очаква чудесен мач - за първи път от няколко сезона насам изглеждаме солидни - няколко контраатаки може да решат мача в наша полза. В май- лошия случай равен. За Манчо това е мачът на живота им и ще се опитат с всички сили да ни спънат... Интересно ми е какво е настроението при ЕТХ.. Дали е превъзмогнал онова 7:0 и ще излезе да се надиграва или ще ни чака като домакин на контри?
С А. Тейлър ще е много крив мача и като нищо може да ни порежат в някоя и друга ситуация!
Оптимист съм като цяло..
Мисля, че ни очаква чудесен мач - за първи път от няколко сезона насам изглеждаме солидни - няколко контраатаки може да решат мача в наша полза. В май- лошия случай равен. За Манчо това е мачът на живота им и ще се опитат с всички сили да ни спънат... Интересно ми е какво е настроението при ЕТХ.. Дали е превъзмогнал онова 7:0 и ще излезе да се надиграва или ще ни чака като домакин на контри?
С А. Тейлър ще е много крив мача и като нищо може да ни порежат в някоя и друга ситуация!
Оптимист съм като цяло..
- MASTER_COOL
- Контакти:
Страхотно оформена тема. Поздравления !
Очаквам да намажете ските на нашето менте.
Слот се справя отлично ! Мислих, че ще му трябва време за адаптация
Очаквам да намажете ските на нашето менте.
Слот се справя отлично ! Мислих, че ще му трябва време за адаптация
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- slash1912
- Контакти:
zdravkos написа:Благодаря за темата, чудесна е!
Оптимист съм като цяло..
Превъзмогна го още миналата година с два хикса за първенство и изхвърляне от ФА Къп,която после спечелиха.
На ОТ играем трудно,за мен по-скоро загадката е как ще излезе Слот -да се надиграва,да мачка и да взима мача или по-спокойно с изчакване на грешки?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Не очаквам интересен мач,пък и няма заряд,освен че е вечно дерби/но само м/у феновете , защото няма англичани в отборите/.Манстър ще бъдат прибрани и ще чакат контри - имат бързи играчи,а ние ще си я цъкаме.Но един ранен гол ще направи мача интересен.Иска ми се пак да ги порим ритуално , но ....ще видим.Успех.....
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
Този мач не може да бъде не интересен! Тръпката, адреналина няма как да не присъстват. При наличния наш офанс, Ман няма как да не изчакват, лошото за нас ще е ако ни лъзнат и вкарат първи. Ако ние открием мача ще стане топ, искам победа, но и хикса не е повод за яд.
Това имах предвид , че е дерби само за феновете.Като Левски-ЦСКА ,където няма българи , а на чужденеца му е през оная работа за нашето дерби.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
Ягне Флоп с мачове срещу опашкар и средняк бая народ излъга. Най-вече в Англия, където песнички чак му пеят, но и тук също. На КОПа вместо шалчета "Арне Слот" не е лошо да веят FSG OUT, ама то не става само с ядене :/ Новия мениджър... тоест старши-треньор е време да се докаже, няма кой да го чака. Два кръга за загрявка минаха, ако иска повече - Нидерландия е на югоизток. Победата е абсолютно задължителна, предвид паузата, която се задава. Ще я чакаме от Мо. Дано няма съдииски балтии.
Е как да няма съдииски балтии с този поръчков съдия? Х.Уеб се е погрижил ...
Ще има и още как, нали трябва да се осигури комфортна преднина на камиларите!!!
Ще има и още как, нали трябва да се осигури комфортна преднина на камиларите!!!