efbet Лига: Левски (София) - Хебър (Пазарджик), Петък от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

efbet Лига: Левски (София) - Хебър (Пазарджик), Петък от 21:15 ч.

Мнениеот 1914.1902 » 19 авг 2024 08:26

Първа професионална лига 2024/25

23 август 2024 г., петък, 21:15 ч, VI кръг:

Левски (София) - Хебър 1918 (Пазарджик)

Изображение Изображение Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

ИзображениеНие сме Левски, ние сме Левски, ние сме Левски София!Изображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Хебър (Пазарджик), Петък от 21:15 ч.

Мнениеот koisa » 19 авг 2024 10:55

В този мач се връщаме на пътя на победите. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 авг 2024 13:04

Загубата в Разград няма да натежи толкова спортно-технически, колкото емоционално.
Най-вече сред феновете ...
Опасявам се, че в това домакинство ще сме с 3-4 хил. зрители надолу, в сравнение с предходните две.

Но това да е кусура.
Победата е безалтернативна и задължителна !
Нови 2-3 убедителни победи, и отново ще сме на върха на еуфорията.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 19 авг 2024 15:31

THE G.A.M.E написа:Загубата в Разград няма да натежи толкова спортно-технически, колкото емоционално.
Най-вече сред феновете ...
Опасявам се, че в това домакинство ще сме с 3-4 хил. зрители надолу, в сравнение с предходните две.

Но това да е кусура.
Победата е безалтернативна и задължителна !
Нови 2-3 убедителни победи, и отново ще сме на върха на еуфорията.

Все пак мачът е в петък вечер. Дори само заради този факт ще са по-малко хората, но и заради загубата естествено. Все пак сме в България и тук не се ходи на стадиона ако не биеш постоянно.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2024 23:41

Громим с 3-0, няма какво да се обърка!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 20 авг 2024 01:33

Мисля, че този клип, който пусна ръководството, ще накара много хора да идат на стадиона, за да подкрепят отбора, ощетяван систематично. Дано не прелее чашата и дано всичко да бъде в рамките на приемливото, макар да съм наясно, че е трудно да се въздържиш, когато става дума за съдийска несправедливост. Все пак една неспирна подкрепа на отбора е много по-ефикасна, защото само тя може без усложнения да покаже силата ни! А когато се заявява, тя не може да бъде пренебрегвана. Страстите на стадиона трябва да бъдат нагорещени до бяло, но само в посока ние сме Левски и никой не може да ни спре!
Що се отнася до играта и резултата, по-малко от 5 гола няма да ме направят щастлив.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 20 авг 2024 10:17

Този мач е добра възможност да върнем настроението от първите четири кръга.Ако приемем че е видно че от началото на сезона се забелязва видимо израстване и подобрение във играта на защитата и тази в нападението, то все още има огромни резерви в средата на терена. Това бе и една от причините да имаме един удар в очертанията на вратата на Лудогорец. Това е и причината все още Генчев да търси точните хора в тази зона.
Лично аз залагах големи надежди на Икена, до този момент той не ги оправдава. Да се надяваме че скоро той ще ни опровергае и ще се превърне в твърд титуляр.
Конкретно очаквам класическа победа и надежда на суха мрежа за нас.
Прогноза 4-0?

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 20 авг 2024 10:55

Странджата написа:Мисля, че този клип, който пусна ръководството, ще накара много хора да идат на стадиона, за да подкрепят отбора, ощетяван систематично. Дано не прелее чашата и дано всичко да бъде в рамките на приемливото, макар да съм наясно, че е трудно да се въздържиш, когато става дума за съдийска несправедливост. Все пак една неспирна подкрепа на отбора е много по-ефикасна, защото само тя може без усложнения да покаже силата ни! А когато се заявява, тя не може да бъде пренебрегвана. Страстите на стадиона трябва да бъдат нагорещени до бяло, но само в посока ние сме Левски и никой не може да ни спре!
Що се отнася до играта и резултата, по-малко от 5 гола няма да ме направят щастлив.

Според мен трябва да се протестира постоянно пред БФС. Не е нужно 20 000 да отидат, както беше казал Мажоритаря. Достатъчни са 2000, но постоянно, редовно или както може. БФС са страхливци, както и тия в Народното събрание. Дори 2000 души ще ги стреснат и ще им се наложи да почнат да се съобразяват с Левски. Да не говорим ако отидем повече хора. Мирен, но шумен и редовен протест. Това е решението. Не знам защо нито една фракция или фен клуб не им е дошло на ум досега да организират нещо подобно. На тези безчинства трябва да се сложи край.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 авг 2024 11:05

Aronaks написа:
Странджата написа:Мисля, че този клип, който пусна ръководството, ще накара много хора да идат на стадиона, за да подкрепят отбора, ощетяван систематично. Дано не прелее чашата и дано всичко да бъде в рамките на приемливото, макар да съм наясно, че е трудно да се въздържиш, когато става дума за съдийска несправедливост. Все пак една неспирна подкрепа на отбора е много по-ефикасна, защото само тя може без усложнения да покаже силата ни! А когато се заявява, тя не може да бъде пренебрегвана. Страстите на стадиона трябва да бъдат нагорещени до бяло, но само в посока ние сме Левски и никой не може да ни спре!

Според мен трябва да се протестира постоянно пред БФС. Не е нужно 20 000 да отидат, както беше казал Мажоритаря. Достатъчни са 2000, но постоянно, редовно или както може. БФС са страхливци, както и тия в Народното събрание. Дори 2000 души ще ги стреснат и ще им се наложи да почнат да се съобразяват с Левски. Да не говорим ако отидем повече хора. Мирен, но шумен и редовен протест. Това е решението. Не знам защо нито една фракция или фен клуб не им е дошло на ум досега да организират нещо подобно. На тези безчинства трябва да се сложи край.

много интересен въпрос - ми щото всички фракции са на хранилка към БХ, директно или индиректно. БХ е партия с Шиши, а БФС е подмандатно на последния. Отделно, къде ще се протестира - в Бояна ли?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”