23 август 2024 г., петък, 21:15 ч, VI кръг:
Левски (София) - Хебър 1918 (Пазарджик)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
THE G.A.M.E написа:Загубата в Разград няма да натежи толкова спортно-технически, колкото емоционално.
Най-вече сред феновете ...
Опасявам се, че в това домакинство ще сме с 3-4 хил. зрители надолу, в сравнение с предходните две.
Но това да е кусура.
Победата е безалтернативна и задължителна !
Нови 2-3 убедителни победи, и отново ще сме на върха на еуфорията.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Странджата написа:Мисля, че този клип, който пусна ръководството, ще накара много хора да идат на стадиона, за да подкрепят отбора, ощетяван систематично. Дано не прелее чашата и дано всичко да бъде в рамките на приемливото, макар да съм наясно, че е трудно да се въздържиш, когато става дума за съдийска несправедливост. Все пак една неспирна подкрепа на отбора е много по-ефикасна, защото само тя може без усложнения да покаже силата ни! А когато се заявява, тя не може да бъде пренебрегвана. Страстите на стадиона трябва да бъдат нагорещени до бяло, но само в посока ние сме Левски и никой не може да ни спре!
Що се отнася до играта и резултата, по-малко от 5 гола няма да ме направят щастлив.
Aronaks написа:Странджата написа:Мисля, че този клип, който пусна ръководството, ще накара много хора да идат на стадиона, за да подкрепят отбора, ощетяван систематично. Дано не прелее чашата и дано всичко да бъде в рамките на приемливото, макар да съм наясно, че е трудно да се въздържиш, когато става дума за съдийска несправедливост. Все пак една неспирна подкрепа на отбора е много по-ефикасна, защото само тя може без усложнения да покаже силата ни! А когато се заявява, тя не може да бъде пренебрегвана. Страстите на стадиона трябва да бъдат нагорещени до бяло, но само в посока ние сме Левски и никой не може да ни спре!
Що се отнася до играта и резултата, по-малко от 5 гола няма да ме направят щастлив.
Според мен трябва да се протестира постоянно пред БФС. Не е нужно 20 000 да отидат, както беше казал Мажоритаря. Достатъчни са 2000, но постоянно, редовно или както може. БФС са страхливци, както и тия в Народното събрание. Дори 2000 души ще ги стреснат и ще им се наложи да почнат да се съобразяват с Левски. Да не говорим ако отидем повече хора. Мирен, но шумен и редовен протест. Това е решението. Не знам защо нито една фракция или фен клуб не им е дошло на ум досега да организират нещо подобно. На тези безчинства трябва да се сложи край.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.