Plovdiv_1926 написа:В последните 10 години винаги когато сте в подем и като тежък фаворит идвате на Лаута, успяваме да ви спрем- миналата година, преди време 6-7 години май с Петрович имахте една силна сррия до гостуването в Пловдив, май и още един мач имаше, когато дойдохте лато лидери.
Този път много не ми се вярва да бием, липсват ни поне трима класни чужденци, за да сме отбор с постоянство и за челото на класирането, ама поне се раздават момчетата и може и да стане някоя изненада. Като цяло вие не сте играли с нито един сериозен отбор досега и ще ми е интересно да ви видя облика с малко по-силен съперник, а и нашият.
аз ви гледах мача с БотевЪ - типичен мач от В група на Англия, даже и афроафриканците бяха подобна бройка - ръгане, кюскане напред, някой и друг индивидуален проблясък, тотален хаос и доста тичане и атаки (което ми хареса). С оглед, че и нашият футбол е подобен, въпреки дитирамбите, ако няма тото (все пак знаем се точно с този мач в последните години), то очаквам нещо над 4,5 гола и дано да е в наша полза. Ще видим, поне се очертава да е интересно :mrgreen: