Тенденциозното отношение срещу Черно море

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Тенденциозното отношение срещу Черно море

Мнениеот ogrizko » 17 юли 2024 23:59

Господа БФС, телевизионери и не знам какви още, които определяте програмата за първенство!

Не ви ли е малко срам бе, изроди! Докога ще се подигравате с нас и ще се правите на приятно разсеяни!

Вместо да променят мача ни с 1948 от 18.30 на 19.15 заради високите температури, в които нормален футбол не може да се играе, на вас ви се откъсна от малките сърчица едва 15 мин. да изместите и да почва 18.45 мача! Евала!!! Предлагам ви да сложите едни шорти и да идете вие да ритате на стадиона от 18.30 до 18.45 да подгреете малко публиката, хем да усетите от първо лице единствено число какво е да си на терена по него време на 35 градуса! Понеже така като гледам, от климатизираните ви кресленца явно прекалено лесно ги нареждате нещата!!! Ще се радвам да усетите нещата опитно, от първо лице единствено число!!!!

Второ, имаме четвъртък реванш срещу Апоел БШ - вместо да играем мача си със Септември в неделя както и другите евроучастници, ние сме сложени да играем в понеделник!!!!! Ей, идиоти!!! Стига ли ви до акъла, че в четвъртък мача е реванш срещу Апоел БШ!!!! Т.е. може да се играе продължения 120 мин. и е необходимо нашия отбор да е по-свеж, ако се стигне до този вариант!!!! Да ви го таковам в телевизионните права и глупости!!!! На мен какво ми пука дали мача ще се припокрие с друг мач от телевизионното излъчаване!!!! Като искате давайте го понеделник на запис по него време!!!! Вместо да ощетявате отбора на Черно море, за разлика от другите ни евроучастници!!!!

В тоя ред на мисли - настоявам за по-сериозно отношение от страна на скапаняците от БФС, телевизионни и съдийски комисии и се вземайте в ръце, защото ни писна от вашето тенденциозно отношение и недомислици!!!!!

Призовавам играчите и щаба на Черно море, като знак на протест, да излезнат с 15 мин. закъснение съответно в 19.00ч. за мача срещу 1948, за да покажам, че не може така да продължават нещата и да се подиграват с нашия отбор!!!!!

п.п. Съжалявам, че пускам темата тук, но във форума на Черно море на бързо ме измодерираха и преместиха темата във Всекидневната, а пък аз имах желание да се види от всички ...и най-вече от някой из БФС или телевизията определяща програмата, защото това е срамно!!! Или някой журналист да засече проблема и да вдигне малко повече шум, защото трябва да се мисли като се вземат решения за някои неща ....а не като Варна е далече от София и да няма проблем да се гаврим с отбора като не е близко до централата на БФС!!!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Тенденциозното отношение срещу Черно море

Мнениеот futbolqga » 18 юли 2024 15:19

Черно море, по ясни на всички причини, не са ми сред най-симпатичните отбори, но дори и за мен това отношение към тях е пълна подигравка. Абсолютна липса на феърплей по отношение на участието в първенството с този ранен час и далеч по-зле - накърняване на шансовете на отбора в турнир, в който представляват не само себе си, но и българския футбол като цяло.

За жалост, тук няма кой от отговорните лица да го види или пък да се трогне.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 18 юли 2024 20:44

futbolqga написа:За жалост, тук няма кой от отговорните лица да го види или пък да се трогне.

Благодаря ти за подкрепата. Аз затова исках да го раздухам случая барем някой да чуе и да се трогне ....нали уж има промяна в българския футбол, щяхме вече повече да се вслушваме в клубовете и хората. Голяма промяна засега, няма що :)))

Та, викам си, може пък някой журналист дето чете форумите да се вдъхнови и да напише статия примерно... затова исках да я направя темата по-видима, модератора в нашия форум я скри във всекидневната все едно поредното мнение. А аз се надявах повече моряци там да се изкажат, да се вдигне шум нещо. Ама всичко се замита у нас общо взето ....дето викаш, вероятно почти никой няма да се трогне.

Така че се чувствам благодарен на целите 2 човека дето изобщо решиха да вземат някакво отношение по темата :)))

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юли 2024 10:14

ogrizko написа:
futbolqga написа:За жалост, тук няма кой от отговорните лица да го види или пък да се трогне.

Благодаря ти за подкрепата. Аз затова исках да го раздухам случая барем някой да чуе и да се трогне ....нали уж има промяна в българския футбол, щяхме вече повече да се вслушваме в клубовете и хората. Голяма промяна засега, няма що :)))

Та, викам си, може пък някой журналист дето чете форумите да се вдъхнови и да напише статия примерно... затова исках да я направя темата по-видима, модератора в нашия форум я скри във всекидневната все едно поредното мнение. А аз се надявах повече моряци там да се изкажат, да се вдигне шум нещо. Ама всичко се замита у нас общо взето ....дето викаш, вероятно почти никой няма да се трогне.

Така че се чувствам благодарен на целите 2 човека дето изобщо решиха да вземат някакво отношение по темата :)))

И аз да взема отношение - а защо не поискахте да се отложи мача? Винаги става така около мачовете за ЕКТ - смеехте се на Мъри, но целта оправдава средствата. Иначе сте прецакани, факт, но пък от друга страна нямате голямо пътуване - Варна-Ловеч-Варна и това е, не е като да летите до майната си. И какво да е виновно БФС, като програмат се прави от телевизията - и аз съм ревал хиляди пъти как ни правят мачовете на Герена зимата в 8 часа в неделя, но като си имаме г.з начело, при това наведен, така ще е - явно и вашето ръководство е пълно с подобни нефелняци
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 юли 2024 12:13

За да е пълна подигравката, оная сбирщина казала, че пътувала със самолет от Варна до Шопия.
Върнете им го на тия мутри, на които им дадодоха измислена дузпа в първия кръг миналия сезон на Герена.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 юли 2024 12:15

И защо 15 минути, а не са 10, 20 или пък 16 минути?

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 19 юли 2024 21:22

Имат си ръководство Варненци....нека ревнат. Гонзо ще оправи нещата ако вижда нещо нередно.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 юли 2024 00:50

tmanolov написа:И аз да взема отношение - а защо не поискахте да се отложи мача? Винаги става така около мачовете за ЕКТ - смеехте се на Мъри, но целта оправдава средствата.

Очевидно не искаме да отлагаме мач, а да играем. Но не може другите евробойци да имат ден повече, а ние след 3 дни да имаме мач дето може да иде 120мин. При това положение призовавам да отлагаме и това е!!!!

Като няма нормално БФС дето може да притисне малко телевизията...... какво било виновно БФС вика. Ако ще ми стоят като безгласна буква и няма да има промяна, да идва Бербата и това е. Предполагам ще почнат да се случват нещата!!!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 20 юли 2024 10:39

Не виждам смисъл от подобни оправдания - ФКСБ играха ШЛ във вторник, а в петък мач от първенството.

Лудогорец в неделя ще играят в шампионата, а в сряда имат мач от ШЛ. Няма никакво тенденциозно отношение към Тича.

Доста от клубовете в Първа лига гласуваха за Гонзо, сред тях и варненци, като не видял тези от Тича да мрънкат по отношение на телевизията, но сега недоволни от часа. Преди всеки сезон може да предложите някаква промяна, имаше и среща на клубовете с БФС, но вие какво точно направихте там?

Да бяхте казали, както и другите отбори, искаме мачовете от първите четири/пет кръга да започват в 21:00. Диемите имат няколко канала, в които могат спокойно да излъчват по две срещи в този час.

Ще си плюете на всичко казано в една тема за мача с ПФК Левски, ако тръгнете да отлагате. Ще станете за смях.

Върни се в “Футбол - България”