Крайно класиране от играта с прогнози

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Крайно класиране от играта с прогнози

Мнениеот Botevist_1912 » 28 май 2024 00:02

Класиране за 36-ти кръг:
Изображение

Крайно класиране:
Изображение
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

ГАНЧО
Контакти:

Re: Крайно класиране от играта с прогнози

Мнениеот ГАНЧО » 28 май 2024 00:12

Здравейте, колеги! Шампионатът завърши. По моя преценка всичко беше добре. Ако някой от вас се чувства нагрубен, обиден или ощетен, нека публично да каже! Ще поговорим и ако съм виновен за нещо ще се извиня! Не забравяйте, че ако за някой грешката, която е допуснал е малка и може да се подмине, то за другите участници това не е така и те ще се почувстват измамени! Трябва да се придържаме към правилата!Състезанието беше напрегнато и почти до края не се знаеше шампиона, въпреки, че водача беше почти през цялото време първи. Поздравявам заслужилия победител CSKA_FEN4E!!! Поздравявам подгласниците Botevist_1912 и ikar, както и всички участници! Поздравявам и единствените двама, предвидили с точност, шампиона и изпадащите 15 и 16, ikar и papagala_92 !
ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, И НОВИЯ СЕЗОН, ОТНОВО С ПЕСЕН!
Последна промяна от ГАНЧО на 28 май 2024 05:04, променено общо 1 път.
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))

gog88
Контакти:

Мнениеот gog88 » 28 май 2024 00:47

7а. При равен брой точки в края на играта след калкулирането на точките от познати изпадащи отбори и шампион, се взима предвид кой има повече познати точни резултати в последния кръг. При ново равенство, се обявяват 2,3,4.. шампиона!:)

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 28 май 2024 01:08

7. Временното класиране е на база точки, а като втори показател за по-предно място, точни прогнози.
7а. При равен брой точки в края на играта след калкулирането на точките от познати изпадащи отбори и шампион, се взима предвид кой има повече познати точни резултати в последния кръг. При ново равенство, се обявяват 2,3,4.. шампиона!:)

Тоест при равни точки се гледат точните! Едва като трети показател, ако точните резултати са равни, се гледат точните от последния кръг.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 28 май 2024 01:11

Честито на шампиона CSKA_FEN4E и поздравление на всички участници!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 май 2024 01:16

Поздравление за победителя!
Следя прогнозите за моя и неговия отбор на всички колеги, за да си направя изводите кой какъв е и доколко е болен. При него липсва фенщината.
Една лека забележка е за подредбата на мачовете по плейофни кръгове. Майната му, че изтървах 4 мача. Но е нелепо да прогнозираш последните мачове на втория и третия, а те не бяха изиграли мача си помежду си от предпоследния кръг.

ГАНЧО
Контакти:

Мнениеот ГАНЧО » 28 май 2024 02:45

NOMER14 написа:Поздравление за победителя!
Следя прогнозите за моя и неговия отбор на всички колеги, за да си направя изводите кой какъв е и доколко е болен. При него липсва фенщината.
Една лека забележка е за подредбата на мачовете по плейофни кръгове. Майната му, че изтървах 4 мача. Но е нелепо да прогнозираш последните мачове на втория и третия, а те не бяха изиграли мача си помежду си от предпоследния кръг.

Ако ги бяхме карали по дати може би щеше да е по-объркващо. Най-голямо влияние винаги оказва настроението и целта на отборите. Ако някои мачове не се бяха провели с юношите, щеше да е друго.................... Не може да се постигне всичко и да е удобно за всички ни. Най-важното е да се спазват правилата и те да са еднакви за всички! Да не се изчаква последния момент, колкото и да е примамливо едва ли не да чуеш и съставите на отборите. Стана много добре, че шампиона си прогнозираше навреме, не пропусна мачове и с постоянство и знания, грабна титлата!:))) ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ! НОВ СЕЗОН, НОВ КЪСМЕТ ЗА ВСИЧКИ!!!

На линия
CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 28 май 2024 13:36

Благодаря за комплимента , аз никога не гледам прогнозите на 2,3 ,4 , влизам в прогнозите и копирам на първия който е дал и после си ги поправям , нямам фикс идея да съм първи ,втори или трети , играя просто за тръпката и за кеф.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 28 май 2024 15:45

Поздравления за всички замесени и най-вече на организаторите !
Победителят да почерпи интригата беше докрай !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

ГАНЧО
Контакти:

Мнениеот ГАНЧО » 28 май 2024 17:46

CSKA_FEN4E написа:

Благодаря за комплимента , аз никога не гледам прогнозите на 2,3 ,4 , влизам в прогнозите и копирам на първия който е дал и после си ги поправям , нямам фикс идея да съм първи ,втори или трети , играя просто за тръпката и за кеф.

Точно така и трябва да бъде!!! Без вманиачване! Играе се за удоволствие, пък .........КОТО А ТВА А!:))))

Върни се в “Ботев”