koisa написа:metodito написа:Задължително не трябва да падаме. Време е Костов да разбере, че трябва да гони резултат спрямо възможностите на футболистите, с които разполага, а не това, което му се иска. Лично аз си пожелавам грозна и затворена игра, с две контри и 0-2. Айде малко по-малко - 0-1.
Нашите затворено не могат да играят. Ако си гледал, когато при 1:0 за нас тръгнем да пазим резултат и винаги ни изравняват. Според мен Костов трябва да дръпне линиите една идея назад, както бяха при Стоилов.
Ами Ники иска "Левски" да играе някакъв холандски футбол, но няма нито футболистите за това, нито умението да ги инструктира какво да правят. Малко са като на противоположни полюси с Мъри. При Стоилов всеки играеше в защита, тука всичко в атака. Дръпнат ни една контра - пет човека в тяхното поле. Кой ме беше питал тук чий футбол повече харесвам. Ми, всеки харесва да гледа атакуващ футбол пред дефанзивен, ама трябва да се разпростираш спрямо чергата си. Имаме нелоши дефанзивни футболисти и един Уелтън в предни позиции.
Аз не знам защо, ама почвам да си мисля, че Костов (пак) изпусна съблекалнята.