Вълчан написа:Ливърпул са пълна мъгла как ще изглеждат този сезон. Немеца няма да изкара годината на поста си. 2-1 за сините.
Той "немеца" ако има някаква вина, тя е, че не излиза публично срещу ония пиявици янките. Пуснаха една камара играчи да си ходят за без пари, продадоха Фабиньо и Хендерсън и ни оставиха със, забележи, 4 полузащитника от първия отбор - 2-ма нови, Къртис Джоунс и вечно счупения Тиаго! На Елиът позицията му не е в халфовата линия и не ми се иска да го слагам там, същото важи и за Трент, а Байчетич е прекалено млад, за да се разчита на него като основна фигура. Не ми се проверява сега, но съм почит убеден, че разполагаме с най-късата халфова линия в цялата ВЛ, а ще играем на 4 фронта. Как по-точно се очаква да сме конкурентно способни в тях?
До края на джама са нужни минимум 2 халфа. Добре ще ни дойде и един нов защитник, но аз съм далеч от мисълта, че ще привлечем 2-ма нови, какво остава за 3. Та, да, единствената вина, която има Клоп, е че продължава да си мълчи и да се подчинява на шибаните янки. Пак ще се мъчи да се оправя с наличното, пак ще се провали и накрая ще излезе той виновен за всичко, а вината му бледнее пред тази на чичо Скрудж и компания.