sinqkrepost1914 написа:Искам да бием, ако ще с 0-1 да е. За класиране не вярвам някой да си прави илюзии, след като си пуснал 5 гола у дома.
Какви ли не аномалии сме виждали с участието на Реал, които *някак си* почти винаги завършват с щастлив край за тях. Само от последните 5 години:
Юве 0:3 Реал / Реал 1:3 Юве с дузпа в добавеното време
Аякс 1:2 Реал / Реал 1:4 Аякс, като това е и единственото им подобно отпадане
Челси 1:3 Реал / Реал 2:3 Челси след отменен гол за 0:4, късен гол, който доведе до продължения и още един в тях
В 3 от последните 5 сезона са били на път да се издънят шумно след голяма победа навън в първия мач. Щом Челси може да ги бие с два гола разлика, значи и Ливърпул може да ги бие с три и поне да стигне до продължения. Аз още преди първия мач не вярвах, че имаме сили да ги отстраним, а с оглед представянето ни във ВЛ, не вярвах, и все още ми е трудно да повярвам, че с такива резултати като този от уикенда ще влезем в Топ 4. Тогава много хора ми се нахвърлиха, ама дано сега повечето от тях ми харесат мнението. Вярвам, че Ливърпул МОЖЕ да отстрани Реал утре. В крайна сметка, ако не стане по трудния и възможно най-драматичен начин, не е Ливърпул, нали? Чакам с нетърпение да видя кой ще влезе в обувките на Джини и Дивок. След 7:0 над Юнайтед минахме през дежурната издънка срещу най-слабия отбор в лигата, който есента бихме "само" с 9 гола на Анфийлд. Време е да покажат защо трябваше да играят като пълни олигофрени, отново, на най-лесния за победа стадион в Англия и за какво точно се пазеха.