Информация за срещата
Аржентина - Франция
Фаза: Финал
Начало: 17:00
Дата: 18 декември 2022
Пряко по: БНТ 1, НОВА, БНТ 3, Диема Спорт 3

Lusail Stadium

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Понеже не цъкам бетинги, интересно ми е колко е коеф за дуСпа в полза на Аржентина? Би трябвало да някъде около 1,50, всичко друго е подарък :)
bubka написа:tmanolov написа:Понеже не цъкам бетинги, интересно ми е колко е коеф за дуСпа в полза на Аржентина? Би трябвало да някъде около 1,50, всичко друго е подарък :)
4 и нещо да има, 6 и нещо да вкарат.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Тук всичко е ясно, нищо че разни фенчета с модераторски права ми трият постовете от вестник АС, в които показват схемата на самата ФИФА, или разказите на Златко Ибряма и Бруно Фернандеш. Аржентина ще станат световни, за да може Меси да стане КОЗА. Друг вариант няма. Понеже не цъкам бетинги, интересно ми е колко е коеф за дуСпа в полза на Аржентина? Би трябвало да някъде около 1,50, всичко друго е подарък :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта