ЗАВРЪЩА ЛИ СЕ ХУБЧЕВ В БЕРОЕ ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ЗАВРЪЩА ЛИ СЕ ХУБЧЕВ В БЕРОЕ ?
Току що сайта "GOL . BG " публикувя новината : " ИЗНЕНАДА ! ХУБЧЕВ СЕ ЗАВРЪЩА В БЕРОЕ " . Едва ли е истина , но защо пък да не се порадваме преди да бъде опровергана . Че какви ли не некадърници се спрягаха през последните дни за тоя пост в Берое : САШКО ПЪТЯ , Чиликов - липсваше само САШКО ЕТАПА . Но пък казват че около Коледа и Нова година ставан чудеса . Да си пожелаем да се случи и това чудо и НАЙ - УСПЕЛИЯ ТРЕНЬОР в историята на Берое да паоеме отбора и отново да го поведе към печеленето на поредните трофеи и медали . Хубчев ги умее тия неща !
Последна промяна от bsz1916 на 16 яну 2022 20:02, променено общо 1 път.
Re: ЗАВРЪЩА ЛИ СЕ ХУБЧЕВ В БЕРОЕ ?
В друг сайт също се появи тази информация. Това са спекулации, не ми се струва реално да се случи.
beroe1986 написа:В друг сайт също се появи тази информация. Това са спекулации, не ми се струва реално да се случи.
И на мен така ми се струва . Още повече , че малоумниците които го освободиха през 2016 год. все още не са изгонени от Берое .
Връща се ама...... друг път.
Не е за вярване че Хубчев би се завърнал при тая ситуация , но това е единственият вариант за спасение на Берое . Особено като гледаме какви други имена се спрягат за старши треньор на Берое .
Тъжно е, че столичани се гаврят с „БЕРОЕ“. Кой ли не...ще „сватосат“ за нов треньор. То играчи няма... Пари за лиценза за сезон 2022-2023 откъде?
- LoveAndPeace
- Контакти:
Дано се върне , стискам палци.
Тоя няма да подпише с никой отбор до Юни! Защото ако подпише Левски няма да му плати високата заплата от деня на подписване до Юни, а неговият договор с нас бе до 30.06.2022г. Мислете малко. Гол.бг на ГГ сайтчето за лични поръчки.
mr.gignac написа:Тоя няма да подпише с никой отбор до Юни! Защото ако подпише Левски няма да му плати високата заплата от деня на подписване до Юни, а неговият договор с нас бе до 30.06.2022г. Мислете малко. Гол.бг на ГГ сайтчето за лични поръчки.
Хубчев вече заяви претенцията си пред УЕФА, и сумата, която му се дължи е определена по основание и размер. Иначе казано, налице е влязло в сила решение, което не може да се оспорва. Така , че е свободен да подписва нови договори. Пак с германския си паспорт.