Ние имаме един читав защитник и той е контузен. Тоест както и да излезем довечера в защита, все ще сме зле. Аз предпочитам Байи и Линдельоф, а Туанзебе даже не искам да е в групата. Това момче що подаръци е направил на противници, просто не мисля, че трябва да играе финал за каквото и да е. В същото време и вратарите ни напоследък не вдъхват особено доверие.
Аз бих подходил към този мач по-следният начин - насищам средата на терена с полузащитници и се опитвам да контролирам топката колкото се може повече, с идеята да огранича противника от създаване на положения. В нападение пускам само Кавани и/или най-много до него Грийнууд. Зад тях Бруно и Погба с основна задача да доставят топки и да разцъкват на късо защитата на Виляреал. Момента не е подходят за експерименти, но от друга страна цял сезон показваме едни и същи слабости и с промяна на схемата можем да изненадаме испанците:
[center]Де Хеа
Бисака - Байи - Матич - Линдельоф - Шоу
Фред - Скот
Погба - Кавани - Бруно[/center]
Разбира се, аз само си плямпам тук, а единствената "изненада", която може Оле да поднесе е да включи Магуайър в стартовият състав.