Примерно Стефан Станчев ....уважение към дългия му престой при нас и всеотдайността и това, че може да играе на различни позиции ....но пък последните мачове показват, че май нещо започва яко да издиша и че и за резерва не е много сигурно дали става. Адаша му Стефан Велев има няколко гола наистина, но освен головете не е много сигурно дали отговаря на представата ни за титуляр ...понеже испанчето Пабло сякаш доста по-добре играе и наистина Панайотов покрай него сякаш е друг играч и е по-уверен може би. Та, за резерва може и да става, но ако държи да е титуляр по-добре да си пробва късмета другаде. Исмаил Иса... има качества и всичко, но доста месеци нищо не показва вече и се чудя дали има смисъл да го задържаме?!
А тук имаме и младежи дето чакат като Денислав, като Дечев, Янчев, Павел..... нормално е още да не са оптимални, но смятам, че от другия сезон вече може и трябва да им се дават повече шансове

Лично аз ако можем да трансферираме Виктор и Илиан-мл. предпочитам да го направим ако си заслужава (добра държава, добра перспектива) и да се развиват в чужбина отколкото да ги мъчим при нас само понеже им се кефим и да почнат да тъпчат на едно място.... така или иначе явно не се борим за Европа кой знае колко усилено. Може би ще са 16 отборите догодина, така че пак ще сме някъде в средата така или иначе. Ще привлечем някои играчи ако продадем и така. Мен ще ме кефи повече да гледам Илиан или Виктор в Германия, Италия, Португалия примерно ...що не някой ден в Испания или Англия, ама за целта трябва да излязат рано докато е още време ...смятам, че имат достатъчно мачове като титуляри, за да се справят добре