Надявам се на победа и нищо друго

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Eastern написа:Точно защото водещият ни футболисти е джуниър сме на това дередже. Да има техника ,да има скорост, да интересен млад футболист е НО е неефективен! Нека го сравним със Марто Минчев.
Ами разликите са от земята до небето.
Марто комбинираше по бързо ,правеше точни центрирания , бележеше голове... а младши освен да се върти като пумпал друго май не прави, да не говорим за десетките потресаващи корнери дето не може да вдигне топката на два метра от земята, че днес и прекият свободен взе да биеи друг път съм го казвал треньора му прави лоша услуга като го пуска по цели мачове без значение от формата му. От самолет се вижда че не става за крило. За останалите футболисти кво да говорим нали старшито си ги докара кой му е виновен? Еднотипни пътпадъци които се надпреварват кой ще направи повече безмислени финтове. Защо не се потърси бързо крило със остро центриране а само еднотипни циганори със съмнителни качества които изяждат хляба на нашите момчета.
Със този треньор нищо добро не ни чака!
Sole написа:Eastern написа:Точно защото водещият ни футболисти е джуниър сме на това дередже. Да има техника ,да има скорост, да интересен млад футболист е НО е неефективен! Нека го сравним със Марто Минчев.
Ами разликите са от земята до небето.
Марто комбинираше по бързо ,правеше точни центрирания , бележеше голове... а младши освен да се върти като пумпал друго май не прави, да не говорим за десетките потресаващи корнери дето не може да вдигне топката на два метра от земята, че днес и прекият свободен взе да биеи друг път съм го казвал треньора му прави лоша услуга като го пуска по цели мачове без значение от формата му. От самолет се вижда че не става за крило. За останалите футболисти кво да говорим нали старшито си ги докара кой му е виновен? Еднотипни пътпадъци които се надпреварват кой ще направи повече безмислени финтове. Защо не се потърси бързо крило със остро центриране а само еднотипни циганори със съмнителни качества които изяждат хляба на нашите момчета.
Със този треньор нищо добро не ни чака!
Това все едно sandito го е писало. Я sandi74 и eastern да влязат едновременно във форума
mursusaid написа:Sole написа:!
Това все едно sandito го е писало. Я sandi74 и eastern да влязат едновременно във форума
ShooterMan написа:Това, което написа за Младши е пълна глупост. Все едно сега аз да кажа - я виж Велислав Василев, виж Денисалв Ангелов - ми те сравнени с Младши са кръгли нули, нищо не става от тях. Моето мнение, че Младшия си е плеймейкър и точно тези врътки му идват отвътре, ще си намери позицията с времето, все пак е само на 21 г., а Старшия го слага крило....просто защото ако и там няма човек ние няма да имаме и 1 свястна атака, предвид, че от другата страна е футболния "гений" Касми. Ясно ми е, че искаш оставката на Илиан, но ще ти кажа, че ако не е той да сме изпаднали. Никакъв треньор няма да бъде назначен, а най-много поредния помощник-физкултурник и след като го изгонят, ще е другия помощник и така. Тоя филм сме го гледали. От Илиан по-добро няма, алтернативата - Бачо Кольо вече не е между нас, Бог да го прости.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта