11 кръг /Черно море - ЦСКА 1948/ 30.10.20 Петък 17.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
11 кръг /Черно море - ЦСКА 1948/ 30.10.20 Петък 17.00ч.
Домакински мач срещу стабилен в последно време противник. В никакъв случай подценяване или отпускане след великолепната победа на Герена. Вярвам, че ще си вземем мача, въпреки.. че няма да е лесно. Наистина, дано не се отпуснем само.. Успех на момчетата!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: 11 кръг /Черно море - ЦСКА 1948/ 30.10.20 Петък 17.00ч.
Сигурно няма да се отпуснат нашите, но пък хич няма да ни е лесно .....то лесни противници няма май, първенството ни е оспорвано общо взето ...което е добре
надявам се обаче Курьор в желанието си да се конкурира с Левандовски за златната обувка да мушне нови 2 гола

-
- Контакти:
С треньор като Балъков, който може да нарежда отборите си ще видим зор. Камбуров е много опасен, а нашата защита е ясна. Все пак Родриго се върна и според мен нещата коренно ще се променят игрово, видя ми се доста лек и бърз, в завидна кондиция и това е много, ама много добра новина.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Числото направо опъна жартиера на Славия, 5:1. Изобщо не са случаен отбор и класирането им го показва. Обаче играят приятен футбол, най-вече - футбол, т.е. ще се получи хубав мач със сигурност 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
С геренци ви хванах на Х2. Тука имайки предвид дантелената ви защита и силното нападение на числото мисля да ви гласувам доверие на гол-гол. Все пак сте домакини и едно голче поне все ще вакарате. 

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
1:0
Kurrior (78 min)
Kurrior (78 min)
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Тези навън са много зле. Ще ги бием 3:1 с техен гол на пенсионера след грешка в центъра на нашата защита.
Аз съм любопитен да видя отново Родриго на мястото на Джуниор и Родриго 2 отдясно. По този начин играехме най красивия ни фитбол когато всички топки минаваха през първия. Да, тогава имахме Патрик, но едва ли селски пръчки с имена като Бастунов, Топузов, Гущеров може да ни плашат. Иса ще вкара първия си гол, а ние ще влезем в топ 4.
Аз съм любопитен да видя отново Родриго на мястото на Джуниор и Родриго 2 отдясно. По този начин играехме най красивия ни фитбол когато всички топки минаваха през първия. Да, тогава имахме Патрик, но едва ли селски пръчки с имена като Бастунов, Топузов, Гущеров може да ни плашат. Иса ще вкара първия си гол, а ние ще влезем в топ 4.
Тези "1948" трябва да ги тестват задължително и то най добре в деня на мача с Черно море /защото последно играха със Славия./
-
- Контакти:
Сигурен съм, че имат немалко ковидясали в Числата. Да ги тестват, ама наистина точно преди мача, хем да има положителни със сигурност, хем да им се разстрои атмосферата. Нали така направиха с нас, измекярите 

30 Окт 2020 г. Петък 17:00 ч.
ПФК Черно море - ФК ЦСКА 1948
ГС: Георги Кънчев Димитров АС1: Петър Николов Джугански АС2: Георги Любомиров Минев
4-ТИ: Иво Венциславов Андреев
СН: Георги Василев Йорданов
ПФК Черно море - ФК ЦСКА 1948
ГС: Георги Кънчев Димитров АС1: Петър Николов Джугански АС2: Георги Любомиров Минев
4-ТИ: Иво Венциславов Андреев
СН: Георги Василев Йорданов
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.