Стамен Белчев Vol.2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Стамен Белчев Vol.2

Мнениеот delqnski47 » 02 юли 2020 17:10

Стамен Белчев се завърна начело на ЦСКА
Изображение

Армейци,

Стамен Белчев е новият старши треньор на ЦСКА. Той заменя сърбина Милош Крушчич, който по-рано през деня се раздели с отбора. Белчев веднага се включи в работния процес на тима и ще го изведе начело в дербито с Лудогорец.

В петък (3 юли) в 11:30 часа наставникът ще даде и първата си пресконференция на стадион "Българска армия".

http://cska.bg/index.php?main_page=docu ... ts_id=9143
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Стамен Белчев

Мнениеот Ozzimozzi » 02 юли 2020 17:38

delqnski47 написа:Стамен Белчев се завърна начело на ЦСКА
Изображение

Армейци,

Стамен Белчев е новият старши треньор на ЦСКА. Той заменя сърбина Милош Крушчич, който по-рано през деня се раздели с отбора. Белчев веднага се включи в работния процес на тима и ще го изведе начело в дербито с Лудогорец.

В петък (3 юли) в 11:30 часа наставникът ще даде и първата си пресконференция на стадион "Българска армия".

[offtopic]Нямахме ли стара тема, да я изровиш от архивите? :)[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Стамен Белчев

Мнениеот delqnski47 » 02 юли 2020 17:40

Ozzimozzi написа:
delqnski47 написа:Стамен Белчев се завърна начело на ЦСКА
Изображение

Армейци,

[offtopic]Нямахме ли стара тема, да я изровиш от архивите? :)[/offtopic]

Мързи ме :lol: Ше я кръстя тая по друг начин :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Gotzev.88
Контакти:

Re: Стамен Белчев Vol.2

Мнениеот Gotzev.88 » 02 юли 2020 17:45

На Крушата така и не му отворихте тема значи :lol: Нищо, като дойде пак неговият ред за треньор след година, две щете, не щете- ще му направите тема ;)
Успех на Стамен! Ще му е нужен... :!: За съжаление прогнозирам, че Декември ще е ред на Митов. И после- знаете. Дано не съм прав.

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 02 юли 2020 18:33

Стамен вече е станал невероятен тренер и ще ни изненада приятно ! От миналата година досега е претърпял колосално развитие !
Симпатичен ми е, но... ще видим.
Велик ЦСКА !

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 02 юли 2020 19:43

Стамен е симпатяга, а и поне ще гледаме по-приятен за окото футбол. Което не значи по-ефективен. Най-атрактивния ЦСКА, който съм гледал след 1990-а, беше при Катуци, лека му пръст. Но не беше особено ефективен. Дано му върже на Белчев от втори път.
Хайл Мусолини

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 юли 2020 19:51

Доколкото си спомням Белчев изискваше от футболистите да владеят топката, което се различава от директния футбол. Проблемът е, че в момента нямаме играчи нито за директен футбол, нито за тики-така.

Пожелавам успех на Белчев, който бе назначен в тежък момент. Най-вероятно отиваме на бараж, а там нещата са 50 на 50 (не изключвам възможността Славия да ни "премести" на 5-то място, предвид тежката ни програма до края и емоционалния срив на играчите).
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 02 юли 2020 19:59

[offtopic]Голяма грешка е раздялата с Крушчич! Свърши перфектна работа и само индивидуалните грешки на няколко играча му изядоха главата. Стамен поема перфектно подготвен физически отбор, научен да пресира добре, и да играе директен футбол.
Аз съм на мнение, че феновете не трябва да приемат смяната на Крушчич радушно. Не може треньор да ти извади отбора от криза и да го научи да играе приличен футбол за 6,7 месеца, а после да го изгониш заради 2,3 равни мача с конкурентите и една пропусната дузпа!
Ако отбора не спре да сменя треньорите на всеки 6 месеца, скоро може да ме загуби като фен. Клоп 2 години го чакаха в Ливърпул да си създаде отбор, а ние тука даваме по 5,6 месеца на треньор в най - добрия случай![/offtopic]
Стамен е бита карта! Ще цъкаме някакво тики - така и след 5,6 слаби мач ще хване пътя като предшествениците си!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 юли 2020 20:15

HardWork написа:[offtopic]Голяма грешка е раздялата с Крушчич! Свърши перфектна работа и само индивидуалните грешки на няколко играча му изядоха главата. Стамен поема перфектно подготвен физически отбор, научен да пресира добре, и да играе директен футбол.
Аз съм на мнение, че феновете не трябва да приемат смяната на Крушчич радушно. Не може треньор да ти извади отбора от криза и да го научи да играе приличен футбол за 6,7 месеца, а после да го изгониш заради 2,3 равни мача с конкурентите и една пропусната дузпа!
Ако отбора не спре да сменя треньорите на всеки 6 месеца, скоро може да ме загуби като фен. Клоп 2 години го чакаха в Ливърпул да си създаде отбор, а ние тука даваме по 5,6 месеца на треньор в най - добрия случай![/offtopic]
Стамен е бита карта! Ще цъкаме някакво тики - така и след 5,6 слаби мач ще хване пътя като предшествениците си!

[offtopic]Някой трябваше да опере пешкира. А реално виновен е този, който е довел на Армията ментетата с огромните заплати.[/offtopic]
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 юли 2020 22:25

HardWork написа:[offtopic]Голяма грешка е раздялата с Крушчич! Свърши перфектна работа и само индивидуалните грешки на няколко играча му изядоха главата. Стамен поема перфектно подготвен физически отбор, научен да пресира добре, и да играе директен футбол.

[offtopic]Физиката е благодарение на Киро Динчев.[/offtopic]
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”