Мнениеот Scholesy93 » 23 фев 2020 18:01
Абе Грийнууд е по-добре вдясно от всичко друго, което имаме в момента. Аз не мога да повярвам, че Лингард има повече мачове като титуляр от Мейсън.Иначе Чонг може и да си ходи, но няма много да липсва. Просто няма някакви особени умения, макар и да не е играл някакви особени минути за клуба.
Като поведем с 1-0 и малко се пооправят нещата. Противникът се отваря, а оттам нататък и играта ни става по-лесна. Но дотогава е мъка. Дан Джеймс имах много съмнения в качествата му, защото бях гледал няколко мача за Суонзи. Вкара няколко гола, обнадеждих се, но вече си играе на ниво Чемп. Левия му крак е слабичък, изключително ограничен футболен интелект откъм игра без топка, движение, решения с топката в крака, няма завършващ удар. В началото на сезона предвидих, че следващото лято ще е под наем пак в Чемпа. Май май ще позная.
Фред продължава да се нрави, стига да не трябва да стреля. Бруно засега е пушка, да видим дали след 2-3 месеца тренировки с норвежеца все още ще помни как се играе футбол. Мейсън пак със страхотен гол, Хари и той на ниво. Линдата ВАР го покри, но щеше да пусне пореден лесен гол поради слабата си игра във въздуха. Или Байи, или Туанзебе титуляри. Просто се вижда, че не става шведа за английския футбол. Само Оле не го вижда явно.
Позитивното до момента от сезона-основните ни три трансфера си оправдават до момента трансферната сума, Брендън и Мейсън имат доста потенциал, Фред си преоткри формата, Рашката, поне преди контузията, почна да ниже голове като що годе добър нападател. Негативното-половината състав не става за МЮ, Погба остана, а Лукаку си тръгна, треньора и той не става за МЮ, Ед май няма намерение да си ходи. Неутралното-Марсиал всеки мач спи по 89 минути, но все измисля някакво добро отиграване, с което да влезе в листата на голмайсторите. Истината е, че от слабо играещите играчи само Марсиал има качествата да играе за МЮ. Но трябва да работи с качествен треньор, за да ги показва тия качества. Само ЛВГ умееше да го ползва като хората.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.