КОНТРОЛА: Левски (София) - Олександрия (Украйна) / 06.02.2020 г./ 14:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

КОНТРОЛА: Левски (София) - Олександрия (Украйна) / 06.02.2020 г./ 14:00 часа

Мнениеот TristaNNN » 04 фев 2020 17:24

Мачът ще се излъчва пряко по Диема Екстра 2.

Дотук видяхме в игра и старите, и новите, че и 16-17 годишни юноши. Мисля, че няма как да сме недоволни от това, че еди кой си не е получил шанс. Аз лично имам някои забележки, но ще ги спестя като ще посоча хубавото, а именно, че сме с три от три, като при първите две победи отборът показа дух и успя да обърне мачовете - нещо, което не си спомням да се е случвало скоро в Левски.
ПП Явно в началото на тази година клавиатурата ми се оказва кадемлийка, дано и след този мач да е така, ако и да иде реч за контролни срещи. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Вълчан

Re: КОНТРОЛА: Левски (София) - Олександрия (Украйна) / 06.02.2020 г./ 14:00 часа

Мнениеот Вълчан » 04 фев 2020 20:17

Спокоина и умна победа на титулярите. 3-1

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: КОНТРОЛА: Левски (София) - Олександрия (Украйна) / 06.02.2020 г./ 14:00 часа

Мнениеот galin56 » 05 фев 2020 17:11

Левски от много отдавна не е воден от един треньор толкова дълго. Втори трансферен прозорец вече е Хубчев. Първите му трансфери не бяха много много сполучливи и бяха колебливи. Сегашните двама Славчев и Спиерингс ще ги видим. В интерес на истината есенния полусезон постигнаха нелоши резултати за стандартите на Левски поне, а резултатите в контролите бяха трагични. Сега доста по-добре в контролите се представят. Ще видим какво ще стане с финансирането и модела бащица.
Иначе конкретно за контролата надявам се 1Х .

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 фев 2020 18:06

galin56 написа:... Ще видим какво ще стане с финансирането и модела бащица...

На сегашния етап моделът "бащица" е единственият възможен и работещ у нас (не казвам, че е най-правилен и най-добър за който и да е клуб) поне засега. Българският футболен фен е специалист по всичко (не само по футбол), но е много, ама много далеч от манталитета на феновете на Дортмунд (примерно), които редовно изпълват капацитета на Сигнал Идуна Парк (81365/65829 места, съответно за вътрешните мачове и за ЕКТ). Не се сещам и за такава мощна държавна фирма, която да се бръкне и да поеме издръжката на клуба, както това правят Германските железници за Херта (Берлин). Колкото до финансирането - лично аз смятам, че за най-популярния клуб в България "отгоре" ще спуснат нов "бащица", все пак тази голяма маса привърженици не трябва да бъде дразнена, особено с оглед на разклатената в последно време позиция на правителството... 8-) Но дори и при най-лошия възможен вариант (изключвам неприемливото за мен "припознаване") - клубът "Левски" да бъде обявен в несъстоятелност и административно да бъде изваден от Първа професионална лига - това пак не е болка за умиране. "Левски" си остава "Левски" - клубът с над 100-годишна история, клубът с най-много отличия в България (шампионски титли и купи), клубът с най-много привърженици у нас, клубът, който никога не е изпадал, клубът, дал на България и на света най-големия български футболист за всички времена - Гунди! И това е достатъчно...
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 05 фев 2020 18:18, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 05 фев 2020 18:18

TristaNNN написа:Мачът ще се излъчва пряко по Диема Екстра 2.

Дотук видяхме в игра и старите, и новите, че и 16-17 годишни юноши. Мисля, че няма как да сме недоволни от това, че еди кой си не е получил шанс. Аз лично имам някои забележки, но ще ги спестя като ще посоча хубавото, а именно, че сме с три от три, като при първите две победи отборът показа дух и успя да обърне мачовете - нещо, което не си спомням да се е случвало скоро в Левски.
ПП Явно в началото на тази година клавиатурата ми се оказва кадемлийка, дано и след този мач да е така, ако и да иде реч за контролни срещи. :)

Честно казано от тази контрола единственото което ме интересува е да няма нелепи контузии. А какво и как се е случило ще си покаже още следващата седмица когато може да мечтаем или да се съсредоточаваме за купата, а после за лятото :lol:

Gepet
Контакти:

Мнениеот Gepet » 05 фев 2020 19:32

Captain Stottlemeyer написа:
galin56 написа:... Ще видим какво ще стане с финансирането и модела бащица...

На сегашния етап моделът "бащица" е единственият възможен и работещ у нас (не казвам, че е най-правилен и най-добър за който и да е клуб) поне засега. Българският футболен фен е специалист по всичко (не само по футбол), но е много, ама много далеч от манталитета на феновете на Дортмунд (примерно), които редовно изпълват капацитета на Сигнал Идуна Парк (81365/65829 места, съответно за вътрешните мачове и за ЕКТ). Не се сещам и за такава мощна държавна фирма, която да се бръкне и да поеме издръжката на клуба, както това правят Германските железници за Херта (Берлин). Колкото до финансирането - лично аз смятам, че за най-популярния клуб в България "отгоре" ще спуснат нов "бащица", все пак тази голяма маса привърженици не трябва да бъде дразнена, особено с оглед на разклатената в последно време позиция на правителството... 8-) Но дори и при най-лошия възможен вариант (изключвам неприемливото за мен "припознаване") - клубът "Левски" да бъде обявен в несъстоятелност и административно да бъде изваден от Първа професионална лига - това пак не е болка за умиране. "Левски" си остава "Левски" - клубът с над 100-годишна история, клубът с най-много отличия в България (шампионски титли и купи), клубът с най-много привърженици у нас, клубът, който никога не е изпадал, клубът, дал на България и на света най-големия български футболист за всички времена - Гунди! И това е достатъчно...

Поздравления!Отлично написано!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 фев 2020 11:56

Отборът на „Левски“ излиза днес в четвъртата си и последна контрола от зимния подготвителен лагер в Турция. Съперник на „сините“ е украинският ФК „Олександрия“, с двубоят започва в 14:00 часа на спортната база на хотел “Susesi” в Белек.

ФК „Олександрия“ е основан през 1948 година под името „Шахтьор“, което носи до 1990 година, когато е преименуван на „Полиграфтехника“. От 2003 година отборът носи настояшето си име „Олександрия“.

Отборът спечели бронзовите медали в украинската Висша лига през сезон 2018/2019 година и стигна до ½ финалите в турнира за Купата на страната. Този сезон отборът стигна до груповата фаза на Лига Европа. Старши треньор на отбора е Володимир Шаран. Днешният съперник на „Левски“ вече игра с три български отбора в контролни срещи тази зима – победи с 4:0 „Ботев“ (Пловдив) и с 3:1 „Черно море“, и завърши 2:2 със „Славия“.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 фев 2020 12:13

Тия ли ни биха в една контрола на Герена?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 06 фев 2020 12:28

modor написа:Тия ли ни биха в една контрола на Герена?

Ние ги бихме с 1:0 при представянето на отбора миналия сезон - непосредствено преди авантюрата с "Вадуц". :mrgreen:
Само "Левски"!

Върни се в “Левски”