Рюдигер титуляр, ще видим дали ще е в кондиция. Иначе с оглед показаното в последния месец, се съмнявам да спечелим тази вечер, едно отпадане ще е напълно заслужено, а и реално няма защо да ставаме боксова круша на осминафиналите.
То дали Зума, дали Кристенсен няма голямо значение. И двамата са еднакво трагични. Някой от тренировъчните конуси със сигурност ще е по полезен от тия двамата.
Намираме се в най-лошия период на Лампс, но отбора е длъжен да си свърши работата. Притеснен съм, но вярвам. Не виждам защо да сме бонуси в директните елиминации. Мисля, че бихме имали много добри шансове в ШЛ на пролет, ако стигнем до там! 4 гола на капитан Америка и да направим 5 милиона от братя американски фенове
Добре за сега. Франсетата в никакъв случай не отбиват номера, но нашите са по настоятелни и удариха първи. По принцип не сме губили особено много точки този сезон, когато поведем, така че... Нещата са изцяло в краката и главите на играчите в синьо.
Дарвин е в грешка ! Човекът не е произлязал от маймуната ! Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
Малко радост в тежки седмици за нас! Добро полувреме, още един гол и да приключим. В интерес на истината не мисля,че Лил ще се съпротивляват много,но никога не се знае.
Силният пълководец няма слаби войници.-Китайска мъдрост
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен. АЙНЩАЙН
Макар да не си личи много, но според мен, бая усилия хвърлиха франсетата за отбор, който трябваше "да не се хвърля много". Нищо не е решено. Трябва да ги натиснем за трети гол и после да контрулираме играта! Никакво отпускане и да се надяваме, че ще задържим нивото на игра и през втората част!
Мачът с Вила беше първия голям тест за Лампард, спечелихме го, след 3 поредни мача без неуспех, обаче дойде Евертън и ни разклатиха сериозно и то поради наши грешки, и мотивацията "нов треньор" за съперника. Сега Лил и в събота Борнемут са следващите големи тестове за Лампард и най-вече футболистите. Даже смятам, че с Борнемут ще бъде много , ама много по-трудно , отколкото днес.